Un bărbat a fost trimis în judecată pentru furtul a 16.000 de lei dintr-o sală de jocuri

Un bărbat a fost trimis în judecată pentru furtul a 16.000 de lei dintr-o sală de jocuri

Un bărbat din județul Cluj-Napoca va răspunde în fața legii, după ce a bătut un angajat al unei săli de jocuri din Cluj-Napoca și a furat din seif peste 16.000 de lei, relatează DC News. Făptașul a fost trimis în judecată.

Bani furați dintr-o sală de jocuri aflată în Fălticeni. Făptașul a fost trimis în judecată

Potrivit unui comunicat al Parchetului de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca, bărbatul a fost trimis în judecată, în stare de arest prevetiv, fiind acuzat de tâlhărie calificată.

Procurorii care se ocupă de acest caz au transmis că, în dimineața zilei de 7 septembrie, inculpatul a lovit atât cu pumnii, cât și cu picioarele victima, o angajată de la o sală de jocuri din Cluj-Napoca, și a obligat-o să îi dea cheia de la seif.

„La data de 07.09.2020, în jurul orei 07:20, în timp ce persoana vătămată se afla de serviciu la o sală de jocuri din Cluj-Napoca, inculpatul a agresat-o fizic, lovind-o cu pumnii şi picioarele pentru a o obliga să îi remită cheia de la seif, astfel că, dupǎ ce a deschis seiful, inculpatul a sustras din interior suma de 16.117 lei”, se arată în comunicatul transmis de reprezentanțiiParchetului de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca.

De asemenea, autoritățile competente au menționat faptul că prejudiciul este încă în mare parte nerecuperat.

Numeroase incidente

Un alt jaf a avut loc la o sală de jocuri de noroc din zona centrală a municipiului Zalău, făptașulfiind neidentificat.

Angajata firmei era singură în local şi făcea curăţenie, când un bărbat a intrat în sală şi ameninţând-o cu acte de violenţă, i-a cerut banii încasaţi în ziua respectivă, femeia dându-i cei 21.188 de lei.

După plecarea hoțului, femeia a apăsat butonul de panică, pentru a-i alerta pe cei de la firma de pază, care au sunat, mai apoi, la Poliţie, noteazăAdevărul.

Angajata ar fi declarat că bărbatul era mascat şi că a ameninţat-o cu un cuţit, susțin surse din cadrul anchetei.

În cauză, oamenii legii au întocmit dosar penal pentru infracţiunea de tâlhărie calificată, cercetările fiind efectuate sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Zalău.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
20:12 - Fotbaliștii care au câștigat Cupa Campionilor cu Steaua în 1986 vor solicita să fie incluși pe lista foștilor sportivi care primesc o indemnizație lunară. Cât valorează aceasta
20:11 - Diana Șoșoacă: Decizia CCR în privința mea e o adevărată lovitură de stat / Mă simt președintele României, ceea ce am și fost de 4 ani, pentru că noi n-am avut președinte
20:00 - Care este diferența de vârstă între Mihai și Elwira Petre? Cei doi formează un cuplu de peste 20 de ani
19:39 - Câte minute trebuie să mergem, de fapt, pe jos zilnic pentru a trăi mai mult. Studiul care demontează orice mit
19:38 - Virgil Guran (PNL): Această gâlceavă și această luptă între noi și PSD este pe bune. Este reală, nu e nicio regie (VIDEO)
19:28 - Germania consideră că desfășurarea trupelor nord-coreene în Ucraina reprezintă o „escaladare clară”. Cum a reacționat Coreea de Nord
19:26 - Ștefan Pălărie (USR): PSD joacă la mai multe capete, PNL e într-un unghi foarte, foarte prost / Există o strategie de a face orice pentru ca în finala prezidențială românilor să le fie luat dreptul la vot pur și simplu (VIDEO)
18:56 - Un jurnalist român a fost arestat în lipsă de un tribunal rus, pentru că ar fi trecut ilegal granița. Ce pedeapsă riscă acesta
18:55 - Unde se află muntele în două culori. Locul din România, care fascinează turiştii, dar și fotografii
18:54 - Matei (PSD): Sunt convins că vor fi partide care vor face alianță la nivel local cu AUR. Dacă ai o înțelegere pe proiecte, spre binele comunității, faci sau nu faci? (VIDEO)