Marcel Ciolacu: „Mi-aş dori ca doamna Gabriela Firea să candideze pentru un post în Parlamentul României”

Marcel Ciolacu: „Mi-aş dori ca doamna Gabriela Firea să candideze pentru un post în Parlamentul României”
foto: Facebook

Președintele PSD, MarcelCiolacu,a declarat că și-ar dori ca Gabriela Firea, fostul primar al Capitalei, să candideze la un post de parlamentar, după ce a pierdut alegerile în fața lui Nicușor Dan.

Rezultatele alegerilor locale 2020 îl clasează peNicusor Danpe primul loc, cu 42,77% dintre voturi, Gabriela Firea obținând un scor de 37,99%.

Președintele PSD, după ce Gabriela Firea a pierdut șefia Primăriei Capitalei

„Mi-aş dori ca doamna Gabriela Firea să candideze pentru un post în Parlamentul României. Consider că doamna Gabriela Firea trebuie să fie în linia întâi a PSD. Rămânem cel mai mare partid din Romania. La alegerile parlamentare vom avea un scor mai bun care se datorează în mare măsură doamnei Gabriela Firea.

În acest moment din toate statisticile domnul Nicuşor Dan e primarul general al Capitalei. Eu când m-am referit la oameni anchilozaţi de prea mult timp în funcţii publice este evident că nu m-am referit la doamna Gabriela Firea, pentru că a fost la primul mandat.

Doamna Gabriela Firea e sigura care a avut puterea să lupte împotriva acestei drepte unite. Nu am vorbit. Rezultatele bune ale PSD se datorează în mare măsură și doamnei Gabriela Firea”, a spus Ciolacu în conferința de presă.

Gabriela Firea: Probabil că dacă aș fi primit un al doilea mandat, era imposibil de exercitat

Într-o declarație făcută pe pagina personală de Facebook, Gabriela Firea consideră că este mai bine că a pierdut lupta pentru Primăria Capitalei, spunând că dacă ar fi primit un al dolilea mandat era imposibil de exercitat, deoarece nu ar fi avut susținereîn Consiliul General al Municipiului București.

„Majoritatea va fi asigurată de alianța de dreapta: PNL, USR și PLUS. Au mai mult de majoritate simplă. E mai bine că se întâmplă așa. Probabil că dacă aș fi primit al doilea mandat de la bucureșteni, nu aș fi avut susținere în Consiliul General al Municipiului București, proiectele ar fi fost imposibil de realizat”, a afirmat Firea.

„Vreau să las toate lucrurile în ordine, pentru că așa mi se pare normal (…) Eu îmi doresc foarte mult ca lucrurile în București continue să fie din ce în ce mai bune, din zi în zi, și voi contribui și eu cât voi putea la această stare de bine”, a mai adăugat fostul Primar General al Capitalei.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`