Actorul Florin Zamfirescu, acuzaţii grave după moartea soacrei sale în plină pandemie de coronavirus: „Au omorât-o și au trântit-o pe scările unui spital”

Actorul Florin Zamfirescu, acuzaţii grave după moartea soacrei sale în plină pandemie de coronavirus: „Au omorât-o și au trântit-o pe scările unui spital”
foto:facebook

Florin Zamfirescu face acuzaţii şocante după ce şi-a pierdut soacra care s-a stins din viaţă în plină pandemie, potrivit spynews.ro.Actorul a declarat că femeia ar fi fost omorâtă după ce a fost luată de la azil şi transporatată la spital.

„A murit socra mea anul acesta, au închis-o în patru scânduri şi sigilată, ne-au trimis să o îngropăm, pentru că a murit în perioada COVID-ului. Ea avea 80 şi ceva de ani, avea Alzheimer şi a murit”,a spus actorul.

Florin Dumitrescu susţine faptul că soacra lui a fost de fapt omorâtă, după ce a fost luată de la azil și trântită pe scările din interiorul unui spital. Acesta a mărturisit că femeia s-a stins din viață în urma loviturilor, după aproximativ 2-3 ore, după ce a trecut prin clipe cumplite, când nu știa ce i se întâmplă.

„A murit pentru că au omorât-o. Era la un azil, au luat-o şi au trântit-o pe scările unui spital şi acolo în 2-3 ore a murit, că nu ştia ce i se întâmplă. Şi gata, COVID”,a continuat Florin Zamfirescu.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
20:12 - Fotbaliștii care au câștigat Cupa Campionilor cu Steaua în 1986 vor solicita să fie incluși pe lista foștilor sportivi care primesc o indemnizație lunară. Cât valorează aceasta
20:11 - Diana Șoșoacă: Decizia CCR în privința mea e o adevărată lovitură de stat / Mă simt președintele României, ceea ce am și fost de 4 ani, pentru că noi n-am avut președinte
20:00 - Care este diferența de vârstă între Mihai și Elwira Petre? Cei doi formează un cuplu de peste 20 de ani
19:39 - Câte minute trebuie să mergem, de fapt, pe jos zilnic pentru a trăi mai mult. Studiul care demontează orice mit
19:38 - Virgil Guran (PNL): Această gâlceavă și această luptă între noi și PSD este pe bune. Este reală, nu e nicio regie (VIDEO)
19:28 - Germania consideră că desfășurarea trupelor nord-coreene în Ucraina reprezintă o „escaladare clară”. Cum a reacționat Coreea de Nord
19:26 - Ștefan Pălărie (USR): PSD joacă la mai multe capete, PNL e într-un unghi foarte, foarte prost / Există o strategie de a face orice pentru ca în finala prezidențială românilor să le fie luat dreptul la vot pur și simplu (VIDEO)
18:56 - Un jurnalist român a fost arestat în lipsă de un tribunal rus, pentru că ar fi trecut ilegal granița. Ce pedeapsă riscă acesta
18:55 - Unde se află muntele în două culori. Locul din România, care fascinează turiştii, dar și fotografii
18:54 - Matei (PSD): Sunt convins că vor fi partide care vor face alianță la nivel local cu AUR. Dacă ai o înțelegere pe proiecte, spre binele comunității, faci sau nu faci? (VIDEO)