Festivalul de teatru ‘Ștefan Iordache’ a ajuns la final: Finalul galei de decernare a fost marcat de înmânarea burselor pentru studenţii de la Facultatea de Arte Teatrale şi Cinematografie I.l.Caragiale Bucureşti (VIDEO)

Festivalul de teatru 'Ștefan Iordache' a ajuns la final: Finalul galei de decernare a fost marcat de înmânarea burselor pentru studenţii de la Facultatea de Arte Teatrale şi Cinematografie I.l.Caragiale Bucureşti (VIDEO)

După cinci zile de spectacol alături de artiști consacrați precum Maia Morgenstern, Marius Bodochi sau Monica Anghel, s-a tras cortina la Festivalul de Teatru pentru Tineret ,,Ștefan Iordache’’. De la gală nu puteau lipsi nici premiile, destinate în principal tinerilor actori.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

În ciuda restricţiilor impuse de pandemia de coronavirus, Festivalul de Teatru pentru Tineret a fost un succes. Oamenii au venit în număr mare să vadă spectacolele puse în scenă de tinerii actori.

‘Nimeni nu se aștepta ca și anul acesta, din cauza pandemiei, se va organiza festivalul. Că vor veni trupe de teatru ale elevilor din toată țara. Că vor veni studenți de la teatru să își susțina monoloagele aici pe scenă, în parc, dar iată că au venit’, a spus actrița Lavinia Sandu.

Tinerii actori au fost încântaţi de numărul mare de spectatori.

‘Mi se pare extraordinar că există interesul ăsta în rândul oamenilor care vin să urmărească spectacolele aici. Am stat în ultimele trei seri la toate spectacolele, în calitate de jurat și am fost surprins de numărul mare de oameni care a luat parte la festival’, a spus actorul Lari Giorgescu.

Tinerele talente nu au plecat cu mâna goala. Juriul a împărţit premii pentru mai multe categorii. Primii au fost studenţii.

‘La categoria individual premiul al 3-lea merge către Iulia Rusu.

Premiul al doilea, Miruna Ileanu.

Premiul 1 la categoria individual merge către Paul Tripon, cu un monolog din Hamlet.

Mult așteptatul premiu, trofeul, la categoria individual pentru studenți merge către Ștefan Iancu’.

Premii au primit şi trupele de teatru.

‘Premiul al treilea la categoria trupă merge către Atelierul de teatru Botoșani.

Premiul al doilea merge către trupa Shakespeare.

Premiul 1 merge către trupa Ass.

Trofeul Ștefan Iordache, la categoria trupă, merge către trupa Acting Up.’

Finalul galei de decernare a fost marcat de înmânarea burselor pentru studenţii de la Facultatea de Arte Teatrale şi Cinematografie I.l.Caragiale Bucureşti.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
22:17 - Deficitul bugetar a urcat la 5,44% din PIB după primele nouă luni din 2024. Datele Ministerului Finanțelor despre cheltuielile statului
22:06 - Tinerii, tot mai greu de convins să își păstreze locul de muncă. „Vin o zi, două și realizează că nu e pentru ei”
22:05 - Ce a declarat ÎPS Teodosie privind petrecerile de Halloween. Ce păcat săvârșesc cei care merg la aceste evenimente: „Primesc amăgire și întuneric acolo”
22:03 - Iulian Paraschiv: Președintele de care România are nevoie este un președinte care să asigure parcursul european, să asigure un plan pentru România și un echilibru la guvernare, între partide și societatea românească (VIDEO)
21:57 - Șoșoacă invocă un scenariu în care pretinde că poate ajunge președinte interimar al României: „Cu candidatura mea la Senat e șah mat” (VIDEO)
21:34 - Când ar putea renunța România la ora de iarnă? Mai multe state au renunțat la acest sistem
21:30 - Diana Șoșoacă a anunțat planul în cazul în care nu va reuși să fie pe listă la prezidențiale: Oamenii noștri, șoșocarii vor scrie pe buletin numele meu si mă vor vota pe mine / La un anumit număr de voturi se anulează alegerile (VIDEO)
21:20 - Tot mai mulți români renunță la a mai ține banii în casă. Unde preferă să-și păstreze economiile
21:08 - Șoșoacă: „Ciolacu mi-a spus că trebuie să mă dau în spate. A zis că dacă nu vreau, va avea înțelegerea cu Simion. I-am răspuns: ‘nu ți-e rușine?’” (VIDEO)
21:02 - Care este motivul pentru care Polonia refuză să ofere Ucrainei armele cumpărate din Coreea de Sud: „Aceste arme trebuie să servească securităţii şi apărării Poloniei”