Doi bătrâni din Piatra-Neamț au fost răniți în urma unei explozii produse în locuința lor

Doi bătrâni din Piatra-Neamț au fost răniți în urma unei explozii produse în locuința lor
FOTO: Agerpres

Doi bătrni din Piatra – Neamț au fost răniți miercuri, într-o explozie ce a avut loc în locuința lor. Cele două persoane aveau 81, respectiv 80 de ani. Explozia din locuința celor doi soți s-a produs din cauza unei acumulări de gaze, scrie Agerpres.

Pompierii au fost înștiințați în jurul orei 10:00 cu privire la producerea unei explozii, urmată de un incendiu, la locuința celor doi bătrâni din Piatra – Neamț. Autoritățile au intervenit cu două autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD, potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Neamţ, Irina Popa.

„Incendiul se manifesta mocnit în bucătăria unei locuinţe, ca urmare a unei explozii. Pompierii au scos din locuinţă o butelie şi au lichidat incendiul. Proprietarii locuinţei, un bărbat de 81 ani şi o femeie de 80 de ani, au suferit arsuri uşoare la nivelul feţei şi membrelor superioare. Aceştia au primit îngrijiri medicale la locul evenimentului de la paramedici, refuzând transportul la spital. În urma evenimentului au ars bunuri materiale din interiorul bucătăriei şi s-a degradat tavanul bucătăriei. Evenimentul s-a produs din cauza unor acumulari de gaze în încăpere, ca urmare a scăpărilor de gaze de la aparatul de gătit”, a declarat purtătorul de cuvânt la ISU Neamț, potrivit sursei citate.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
20:31 - Fostul primar din Ploiești, Andrei Volosevici, a fost arestat în ultima zi de mandat. Pentru ce este acuzat
20:31 - Oana Roman, atac dur la adresa persoanelor care o jignesc pe Alina Ceușan. „Nu suntem cu nimic mai presus dacă…”
20:12 - Fotbaliștii care au câștigat Cupa Campionilor cu Steaua în 1986 vor solicita să fie incluși pe lista foștilor sportivi care primesc o indemnizație lunară. Cât valorează aceasta
20:11 - Diana Șoșoacă: Decizia CCR în privința mea e o adevărată lovitură de stat / Urmează probabil să fiu aruncată și în închisoare și probabil se va reitera Experimentul Pitești. Din păcate, trăim în dictatură (VIDEO)
20:00 - Care este diferența de vârstă între Mihai și Elwira Petre? Cei doi formează un cuplu de peste 20 de ani
19:39 - Câte minute trebuie să mergem, de fapt, pe jos zilnic pentru a trăi mai mult. Studiul care demontează orice mit
19:38 - Virgil Guran (PNL): Această gâlceavă și această luptă între noi și PSD este pe bune. Este reală, nu e nicio regie (VIDEO)
19:28 - Germania consideră că desfășurarea trupelor nord-coreene în Ucraina reprezintă o „escaladare clară”. Cum a reacționat Coreea de Nord
19:26 - Ștefan Pălărie (USR): PSD joacă la mai multe capete, PNL e într-un unghi foarte, foarte prost / Există o strategie de a face orice pentru ca în finala prezidențială românilor să le fie luat dreptul la vot pur și simplu (VIDEO)
18:56 - Un jurnalist român a fost arestat în lipsă de un tribunal rus, pentru că ar fi trecut ilegal granița. Ce pedeapsă riscă acesta