Europarlamentarul Rareș Bogdan, despre alegerile locale din 2020: „PNL va obține un scor istoric la locale”

Europarlamentarul Rareș Bogdan, despre alegerile locale din 2020: „PNL va obține un scor istoric la locale”

Rareș Bogdan a declarat în cursul zilei de sâmbătă, că la alegerile locale din acest an, PNL va obține un „scor istoric”. Mai mult decât atât, europarlamentarul este de părere că, pentru prima oară, Moldova „nu va mai fi dominată de roșu”, informează Agerpres.

Europarlamentarul este de părere că glabenul va fi predominant la alegerile locale din 2020, pentru prima dată în 30 de ani.

Veţi vedea la alegerile locale că galbenul va fi predominant pentru prima dată în 30 de ani. Va fi un scor istoric al PNL la aceste alegeri, iar Moldova nu va mai fi dominată de roşu. Vă dau înregistrat, va fi pentru prima dată când Moldova nu va mai fi dominată de roşu la alegerile locale, caz unic în istoria postdecembristă”, a decalrat europarlamentarul Rareș Bogdan, potrivit sursei citate mai sus.

Mai mult decât atât, eurodeputatul a spus că la Vaslui ar putea exista „surprize neplăcute” și a admis că situația ar fi putut fi diferită în cazul în care ministrul Sănătății, Nelu Tătaru ar fi ales să candideze la alegerile locale.

„Avem o problemă. Deşi din punct de vedere strategic – poltic nu ar trebui să spun asta, dar fiind un om foarte sincer care încă uneori am apucăturile de jurnalist, recunosc că încă situaţia de la Vaslui este una complicată deşi Mitică Buzatu ar trebui îngropat pur şi simplu politic. Acolo putem avea surprize neplăcute. E singurul loc unde mă aştept la surprize neplăcute şi doar pentru că Nelu Tătaru a ales să stea să îşi facă o treabă de ministru foarte bine. (…) Dacă acolo candida Nelu Tătaru, Mitică Buzatu era aruncat la lada de gunoi a istoriei”, a declarat Rareș Bogdan, potrivit sursei citate mai sus.

Tags:
Urmăriți B1TV.ro și pe
`