Tatăl Mădălinei Manole, la un pas de moarte. A intrat în stop cardio-respirator, însă medicii l-au salvat la timp

Tatăl Mădălinei Manole, la un pas de moarte. A intrat în stop cardio-respirator, însă medicii l-au salvat la timp

Starea de sănătate a tatălui Mădălinei Manole se înrăutățește de la o oră la alta, iar medicii nu îi dau prea multe șanse de supraviețuire. Ion Manole,în vârstă de 77 de ani, se află internatla Spitalul Judeţean de Urgenţă din Ploieşti, după ce a contractat noulcoronavirus.

Tatăl Mădălinei Manole a intrat înstop cardio-respirator

În urmă cu câteva ore, bărbatul a intrat înstop cardio-respirator și a fost resuscitat cu succes de medici, însă starea lui rămâne extrem de gravă, scrie antena3.În acest moment, el esteintubat şi ventilat mecanic. Situația este și mai gravă din cauza faptului că bărbatul suferă de afecțiuni grave cu potențial fatal.

Marian Manole, fiul bărbatului și, respectiv, fratele regretatei artiste, spune că bătrânul a primitșanse foarte mici de supraviețuire. Cu toate acestea, el i-a rugat pe medici să facă tot ce este omenește posibil să-l salveze.

„Eu am rugat în fiecare zi doctorii de acolo să îl treacă pe plasmă, să încerce un tratament, dar mi s-a spus că tratamentul cu plasmă nu e avizat. E doar în teste și se acordă pacienților foarte gravi. I-am rugat să îl testeze și cu plasmă că poate răspunde pozitiv. Dacă veștile sunt la fel de proaste, nu știu, stau cu telefonul la ureche non-stop. Aștept dintr-o oră în alta, dintr-o zi în alta, să îmi dea vestea”, a declarat Marian Manole, pentru Antena Stars.

Fratele Mădălinei Manole se pregătește de înmormântarea tatălui lor

Marian Manole se pregătește atât moral cât și logistic pentru scenariul în care tatăl său nu va mai ieși viu din spital.

„Ce să fac. Alerg. Firmă funerară, cimitir. Am înțeles că sunt niște proceduri ciudate decedaților de COVID. Nu li se mai face slujbă la biserică, la capelă. Îi duc direct la cimitir. Sunt băgați în saci de plastic, cu formol, hainele deasupra, slujba la groapă și s-a încheiat tot. Nici parastat nu se poate face. Asta a fost soarta lui. Avea el fraza lui: “nu mor caii când vor câine și că trage de el pentru aflarea adevărului”. Dar se pare că nu o să mai apuce să își vadă nepotul”, a mai spus Marian Manole, potrivit cancan.ro.

Ion Manole estela Terapie Intensivă

Ion Manole se află internat la Terapie Intensivă, în spitalul din Prahova, de pe 3 septembrie. La internare, bărbatul trebuiaintubat imediat, însă medicii nu au putut să facă acest lucru din cauza faptului că pe Secţia de Terapie Intensivă nu era niciun pat liber. Aşa că Ion Manole a fost nevoie să aştepte, într-o secţie a spitalului, eliberarea unui loc. În cele din urmă, i s-a oferit un loc la Terapie Intensivă, după ce starea unuia din pacienţii internaţi aici s-a îmbunătăţit şia permis mutarea lui pe o altă secţie a spitalului.

Tatăl Mădălinei Manole, adezvoltat o formă severă a malariei respiratorii Covid-19. De altfel, fiul lui, Marian, spune că este mai mult mort decât viu.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
14:15 - Un pilot al companiei aeriene Turkish Airlines, a decedat în timpul zborului. Avionul a aterizat de urgență
13:59 - Cum a reacționat un profesor când un elev i-a deranjat ora și i-a răspuns necivilizat. Copilul a ajuns la medicină legală
13:55 - Argeș: Femeie de 70 de ani și fiul ei, afacere ilegală cu droguri. Aveau acasă plantație de canabis
13:52 - Elena Lasconi: Moțiunea de cenzură USR e scrisă! Nicolae Ciucă și PNL au acum șansa de a arăta tuturor dacă sunt cu românii sau sunt cu Marcel Ciolacu
13:47 - Marea Britanie nu a fost niciodată „mai grasă”, arată statisticile
13:38 - Simona Spătaru: USR le-a dat celor din PNL șansa să își spele obrazul. I-am arătat încă o dată lui Nicolae Ciucă, cu subiect și predicat, ce înseamnă o ieșire de la guvernare (VIDEO)
13:31 - O fetiță de patru luni a rămas blocată în mașină. Părinții nu le-au permis pomperilor să forțeze portiera
13:25 - DNA confirmă: PSD a transformat Casa Unirea într-un instrument de jefuire a banilor publici. PNL-ul lui Iohannis și Ciucă a fost părtaș la deturnarea fondurilor
13:11 - Daniel Fenechiu: Marcel Ciolacu o joacă tot a la PSD. Decizia PNL a fost aceea că, da, coaliția nu mai există, însă Guvernul își va îndeplini obligațiile asumate de a guverna stabil până după alegeri (VIDEO)
13:04 - Veste bună pentru românii care stau la bloc. Ar putea beneficia de bani din partea statului pentru a-și îmbunătăți confortul locuințelor