I-a trimis soţului o poză cu băieţelul şi noul căţel. El a sunat-o repede: Ia copilul şi fugi, ăla nu e câine!

O întâmplare ciudată vine din Australia. Kayla, o tânără mămică, şi-a anunţat soţul, printr-o poză pe care i-a trimis-o pe whatsapp, că a găsit un nou animăluţ de companie pentru băieţelul lor.

Patrupedul nu era deloc ce părea

Când a văzut fotografia, bărbatul a îngheţat pe loc. Şi-a sunat repede soţia şi i-a spus să plece din casă cu tot cu copil, evident, pentru că patrupedul nu este ceea ce pare. Femeia insista că este un căţeluş paşnic, pe care fiul lor deja îl adoră. „Dar nu este un câine! Acela e un coiot. Fugiţi mai repede din casă!„, a reacţionat soţul femeii. Mama băieţelului a răspuns că nu-şi face griji, pentru că ea a invitat un casă un câine, nu un animal sălbatic. „Divorţez, nu glumesc! E un coiot, iar tu pui în pericol viaţa fiului nostru„, a ţipat omul, nervos, în telefon.

Ce poze i-a trimis femeia soţului ei, în Galeria Foto.

Adevărul a ieşit la suprafaţă

Într-un final, când discuţia de la telefon cu soţul era pe punctul de a degenera, australianca i-a spus bărbatului adevărul: „Iubitule, este doar o glumă. Ţi-am trimis o poză prelucrată în Photoshop, nu am chemat nicun animal în casă„. Omul a răsuflat uşurat, dar i-a transmis soţiei să nu mai facă aşa ceva niciodată, întrucât era pe punctul de a trimite poliţia la propria lui casă.

Tags:
Urmăriți B1TV.ro și pe
`