Răducu Mazăre, infectat cu COVID-19. În ce stare se află fiul fostului primar al Constanței

Răducu Mazăre, infectat cu COVID-19. În ce stare se află fiul fostului primar al Constanței

Răducu Mazăre, fiul fostului primar al Constanței, a fost testat pozitiv cu noul coronavirus.

Fiul lui Radu Mazăre, testat pozitiv cu noul coronavirus

Acesta a fost internat în spital, însă externat ulterior, după ce medicii au descoperit că este asimptomatic, iar starea sa medicală este bună.

Răducu Mazăre va sta în izolare acasă, pe data de 18 septembrie, unde urmează și tratamentul anti-COVID-19, potrivitAntena 3.

După perioada de izolare, acesta va fi retestat.

Cele mai bizare ținute purtate de fostul edil la Festivalurile de la Mamaia

Timp de 15 ani, Radu Mazăre a fost primarul orașului Constanța, iar numele său a fost mult timp legat de un eveniment cu totul și cu totul special, ținut în Mamaia. Festivalul de la Mamaia, căci despre el este vorba, l-a adus ani la rând pe Radu Mazăre în ipostaze inedite în fața publicului, putrând costumații care mai de care mai excentrice, precum Faraonul Ramses al II-lea, un soldat roman, ofițer al armatei germane sau chiar Ștefan cel Mare.

Festivalul de la Mamaia reușea întotdeauna să îi lase pe turiști cu gura căscată, iar ținutele purtate de edil în timpul defilărilor au stârnit întotdeauna controverse.

În 2014, Delia și Speak făceau furori cu piesa „A lu Mamaia”, iar Radu Mazăre apare ca un burlac petrecăreț și partnere de dans al talentatei blondine.

1 an de la extrădarea lui Radu Mazăre

A trecut un an de la extrădarea din Madagascara fostului primar al municipiului Constanța, Radu Mazăre. Acesta a fost extrădat, în luna mai a anului 2019pentru a-și ispăși pedeapsa de nouă ani de închisoare, primită în dosarul retrocedărilor ilegale.

După 11 ani de procese, Radu Mazăre a fost condamnat de judecătorii Înaltei Curți de Casație și Justiție la nouă ani de închisoare, cu executare, în dosarul retrocedărilor în care inițial primise o pedeapsă cu suspendare.

Fostul primar al Constanței a fost acuzat, alături de alţi funcţionari, de retrocedarea nelegală a unor terenuri și plaje din Constanța și Mamaia, prejudiciul estimat de DNA ridicându-se la 114 milioane de euro.

În acelaşi dosar au mai fost judecați Nicuşor Constantinescu, fost preşedinte al CJ Constanţa, care a primit 5 ani de închisoare, Dragoş Săvulescu și Cristian Borcea, foști acționari ai echipei de fotbal Dinamo București, care a primit tot 5 ani de inchisoare cu executare.

Radu Mazăre a fost adus inițial la Penitenciarul Rahova, dar a fost mutatla începutul lunii mai, în Penitenciarul Slobozia, după ce fostului primari-a fost aprobată cererea transmisă Administrației Naționale a Penitenciarelor.

Radu Mazăre a cerut transferul la Slobozia deoarece fostul edil ispășește pedeapsa în regim închis, iar Slobozia este cel mai apropiat penitenciar de acest fel de Constanța.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`