Șofer de troleibuz din Timișoara, lovit cu pumnii de un bărbat în timp ce aștepta în stație

Șofer de troleibuz din Timișoara, lovit cu pumnii de un bărbat în timp ce aștepta în stație
sursa foto: captura de ecran / observatornews.ro

Un angajat al Societăţii de Transport Timişoara în vârstă de 54 de ania fost agresat, miercuri, de un alt bărbat în timp ce oprise la stație.

Scena violentă s-a petrecut sub ochii călătorilor, dar nimeninu a intervenit.

Şoferul troleibuzului de pe linia 18 a povestitcă agresorul a urcat în troleibuz, în timp ce staţiona în staţia din Piaţa 700. Agresorul s-a dus direct la şofer, a început să-l lovească cu pumnii în cap şi în piept, iar după a dispărut ca şi cum nimic nu s-ar fi întâmplat.

Incidentul s-a petrecut atât de repede încât victima nu a putut să reacţioneze. A sunat la poliţie şi a depus plângere pentru violenţă, dar şi pentru distrugere, individul ar fi spart şi un geam al troleibuzului când l-a agresat pe acesta.

“Ieri în jurul orei 17.00, un călător a urcat în troleibuzul de pe linia 18, care era parcat în staţia din Piaţa 700, şi a început să îl lovească din senin pe colegul nostru. I-a dat câţiva pumni, colegul nostru a mers la poliţie, a depus plângere. Aşteptăm să vedem ce se întâmplă. Şoferul a fost şi la spital. În această dimineaţă a spus că îl doare maxilarul, dar nu a fost vorba de internare”, a explicat, pentruexpressdebanat.ro, Cosmin Bradu, purtătorul de cuvânt al Societății de Transport Timișoara.

Oamenii legii vor încerca să-lgăsească pe individdupă descrierea făcută de victimă deoarece şoferul nu-l cunoaşte pe agresor, iar camerele de supraveghere din troleibuz o să le fie de mare ajutor.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`