Liviu Dragnea, PEDEPSIT în puşcărie: De necrezut ce i se întâmplă ACUM în spatele gratiilor!

Foto: Inquam Photos / George Calin

Dincauzaunui interviu acordat recent, Liviu Dragnea a primit osancțiunedisciplinarăde la conducerea penitenciarului Rahova, constândînretragerea dreptuluilapachete pentru 30 de zile. Mai mult decât atât, din 26 iunie 2020, fostul lider PSD nu mai părăsește celuladecâtoorăpe zi, scrie gândul.ro, potrivit unor surse interne.

Fără pachete, fără plimbări, fără drept de muncă

Pe lângă retragerea dreptului la pachete şi limitarea ieşirii din celulă, Dragnea a mai primit și o sancțiune administrativă, prin ordinaldirectorului Administrației Naționale a Penitenciarelor (ANP), prin care i s-a retras și reptullamuncă.Aceastăsancțiune administrativănu a fostcontestatăde Liviu Dragnea, care speră totuşi cadeciziasăfieanulatăcâtmaicurând.

Avocata lui Dragnea – Flavia Teodosiu – a reacționat după ce clientul său a fost pedepsit, afirmând că interviul acordat de fostul lider PSD a avut aprobare chiar de la directorul închisorii.

Fostul lider PSD a contestat prima sancțiune disciplinară – ”retragerea dreptului la pachete” –lajudecătorulde supraveghere aprivăriide libertate, potrivit prevederilor legii. Judecătorul a admis, înparte,contestațiașia redusperioadalajumătate.

Numai că reprezentanții penitenciarului au atacatîninstanțăaceastădecizie, astfel că ”războiul pachetelor” continuă, iar termenul acesteiacțiuni,laJudecătoriaSectorului 5, este data de 8 septembrie, atunci când Dragnea va afla dacă judecătorii îi vor da sau nu dreptate.

Livu Dragnea, fără scăpare

În mai 2019,Liviu Dragneaa fostcondamnatla trei ani și șase luni de închisoare cu executare pentru instigare la abuz în serviciu, în dosarul angajărilor fictive de laDGASPC Teleorman. Decizia definitivă a fost luată de judecătorii de la Înalta Curte de Casație și Justiție.

Statul a recuperat integral prejudiciul in acest dosar. Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) Teleorman a încasat cei 90.361de lei, prejudiciu al angajărilor fictive.

Pe 21 august, Curtea de Apel Bucureștia respins definitivca neîntemeiată contestația formulată de fostul lider PSDîmpotriva deciziei luate de Tribunalul București în luna iunie, când la rândul eiinstanța respingea atacul fostului lider al PSD la executarea în regim de detenție a pedepsei din dosarul angajărilor fictive de laDGASPC Teleorman.

Citește și: Condițiile pe care trebuie să le îndeplinească Liviu Dragnea pentru a fi eliberat din închisoare în 2021

Urmăriți B1TV.ro și pe
`