Nicușor Dan îi lansează o provocare Gabrielei Firea: 3 dezbateri electorale, față în față, pe teren neutru, în ultima săptămână de campanie

Nicușor Dan îi lansează o provocare Gabrielei Firea: 3 dezbateri electorale, față în față, pe teren neutru, în ultima săptămână de campanie
Foto: Nicușor Dan / Facebook

Nicușor Dan, candidatul PNL-USR/PLUS la Primăria Capitalei, i-a propus Gabrielei Firea (PSD), principalul său contracandidat, să participe împreună la trei dezbateri electorale, față în față, pe teren neutru, în ultima săptămână de campanie. Dan a insistat că este nevoie de aceste discuții deoarece alegătorii au dreptul să facă o comparație directă între cei doi.

Nicușor Dan o provoacă pe Gabriela Firea la trei dezbateri electorale, față în față

„Lansez o provocare directă către contracandidata mea Gabriela Firea: 3 dezbateri electorale, față în față, pe teren neutru, în ultima săptămână de campanie.

Vă aștept ca să vorbim despre ceea ce bucureștenii trebuie să știe, despre ultimii patru ani din viața Capitalei, despre soluțiile pentru București, despre capacitatea fiecăruia dintre noi de a face ce trebuie pentru acest oraș”, a scris Nicușor Dan, pe Facebook.

Acesta a ținut să remarce că Firea fuge de bilanțul mandatului său la Primăria Capitalei, dar și de sigla PSD: „Primarul Gabriela „PSD” Firea fuge de bucureșteni, fuge de bilanțul catastrofal de la primărie, fuge de sigla de partid. Nu poate fugi însă de alegerile de peste o lună, din 27 septembrie”.

Candidatul PNL-USR/PLUS la Primăria Generală a mai susținut că bucureștenii trebuie să aibă ocazia de a face o comparație directă între el și Firea, considerați principalii doi candidați la aceste alegeri.

Nicușor Dan: PSD lasă în urmă un oraș murdar, noi luptăm pentru o Capitală în care oamenii se mișcă, respiră și câștigă mai bine

Anterior, Nicușor Dan declarase că Gabriela Firea a avut la dispoziție patru ani și toate pârghiile necesare pentru a-și respecta promisiunile ce i-au adus actualul mandat de primar. Cu toate acestea, nu a făcut nimic.

„Orașul ăsta, după 12 ani de guvernare PSD, nu arată deloc ca o capitală a României. Ce era respect, acum câțiva ani a devenit acum milă pentru un oraș murdar. (…)

Miza noastră, la 30 de ani după căderea comunismului, e să facem o administrație în care toți locuitorii să lucreze împreună pentru a construi acel nou București pe care ni-l dorim cu toții, un oraș în care toată lumea se mișcă mai bine, respiră mai bine și câștigă mai bine”, a declarat Nicușor Dan.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`