Ciprian Ciucu: „Administrația Mutu a căpușat Primăria Sectorului 6 și acum a venit momentul dezinsecției” (VIDEO)

Ciprian Ciucu: „Administrația Mutu a căpușat Primăria Sectorului 6 și acum a venit momentul dezinsecției” (VIDEO)
Foto: facebook.com/ciprian.ciucu

Ciprian Ciucu și-a lansat oficial candidatura la Primăria Sectorului 6 din partea PNL și USR-PLUS, marți,și susține că instituția a fost „căpușată” de administrația Gabriel Mutu, iar „acum a venit momentul dezinsecției”. La eveniment au mai luat parte, printre alții, premierul Ludovic Orban, liderul liberalilor, și Nicușor Dan, independentul susținutla Primăria Capitalei de aceeași alianță.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Ciprian Ciucu și-a lansat candidatura la Primăria Sectorului 6

„Nici nu știți ce emoții am avut cu aceste negocieri dintre PNL și USR-PLUS – nu ca să fiu eu primar, ci ca să se facă alianța. Le mulțumesc tuturor și îi mulțumesc lui Ludovic Orban pentru încrederea pe care a avut-o în mine, și le mulțumesc tuturor colegilor pentru sprijin! Candidatura mea la Sectorul 6 vine ca o confirmare a luptei din ultimii cinci ani, pe care am dus-o pentru binele bucureștenilor și pentru binele celor din Sectorul 6. Administrația Mutu a căpușat Primăria Sectorului 6 și acum a venit momentul dezinsecției!”, a declarat Ciprian Ciucu.

El susține că „Sectorul 6, la fel ca Bucureștiul, mai mult decât Bucureștiul, este într-o stare foarte, foarte proasstă. Arată, și asta mă doare să o spun, ca o parte dintr-un oraș din Africa Subsahariană. Dacă mergeți printre blocuri, dacă mergeți și luați la picior Sectorul 6, nu o să credeți că sunteți într-o capitală europeană, iar acest lucru se datorează administrației PSD și chiar și administrațiilor anterioare, care n-au făcut suficient de mult pentru sectorul nostru”.

Mesajul lui Ciprian Ciucu pentru primarul în exercițiu

„Primarul Mutu a îngropat sectorul în datorii. Gândiți-vă că, timp de patru ani, banii sectorului plus banii pe care i-a împrumutat Gabriel Mutu, peste 250 de milioane de euro, înseamnă un miliard de euro în patru ani. Vă întreb, se văd lucrări de un miliard de euro în patru ani? Unde sunt banii, domnule Mutu, unde sunt banii? Acum, în ajunul alegerilor, după ce nu a făcut nimic patru ani, a dat drumu la lucrări, cu bani împrumutați – de aia i se spune „împru-Mutu”. A dat drumul la lucrări pe bani foarte mulți și dacă mergem și vedem împreună calitatea lucrărilor, veți vedea că este foarte, foarte proastă. Lucrări făcute rapid, tocmai în speranța că va câștiga ceva capital electoral, dar nu sunt lucrări făcute pe bune. Se lucrează mult, repede și prost. Eu îi zic lui Gabriel Mutu să mă lase pe mine, să nu mai cheltuie banii degeaba! Să mă lase pe mine, că vreau să fac lucrările la un nivel de calitate demn de un oraș occidental”, a mai adăugat Ciprian Ciucu, candidatul propus de PNL și USR-PLUS la Primăria Sectorului 6.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`