Trei adolescenți înarmați cu o pușcă AK47 încărcată, prinși pe proprietatea lui Donald Trump din Florida. Tinerii ar fi ajuns acolo „din greșeală”

Trei adolescenți înarmați cu o pușcă AK47 încărcată, prinși pe proprietatea lui Donald Trump din Florida. Tinerii ar fi ajuns acolo „din greșeală”
FOTO: Reuters

Trei tineri înarmați cu o armă AK47, cea mai popular pușcă de asalt din lume, au fost surprinși pe proprietatea lui Donald Trump de la Mar-a-Lago, Florida. Adolescenții au declarat că ar fi ajuns acolo „din greșeală”, notează BBC.

Cei trei tineri în vârstă de 15 ani se aflau într-o mașină parcată, la 3 kilometri de reședința lui Donald Trump din Palm Beach, când au fost abordați de către un echipaj de poliție, aflat într-o inspecție de rutină.

Aceștia au demarat în trombă, abandonând ulterior mașina în apropiere de proprietatea președintelui american la întâlnirea unui filtru de poliție, crezând că e un blocaj pentru ei.

Tinerii au fugit pe jos, sărind un zid și încălcând proprietarea lui Trump, aruncând rucsacul în care se afla arma Kalașnikov, care era încărcată.

„Nu știau unde se află”, a spusMichael Ogrodnick, un purtător de cuvânt al poliției, după ce i-a capturat.

În cazul în care șeful statului american sau familia sa s-ar fi aflat în acel moment pe proprietate, adolescenții puteau fi împușcați de Serviciul Secret.

Minorii au fost puși sub acuzare pentru violare de domiciliu cu o armă de foc, efracție cu o armă de foc și pentru că s-au opus arestului, fără violență.

Reședința lui Trump din Mar-a-Lago, ținta atacurilor

De când a devenit președintele SUA, mai multe persoane au încercat să pătrundă pe domeniul lui Trump de la Mar-a-Lago.

Printre aceștia, se numără o femeie cu cetățenie chineză, care avea asupra ei un virus pe un laptop și un bărbat care pretindea că este membru al echipajului elicopterului prezidențial.

Donald Trump, cenzurat pe Facebook și Twitter

Președintele Statelor Unite ale Americii (SUA, n.r.), Donald Trump, a fost cenzurat de rețelele de socializare Facebook și Twitter, fiind acuzat de ”dezinformări despre coronavirus”.

Mai exact, Facebook a eliminat miercuri un interviu video postat pe contul președintelui Donald Trump în care a spus că copiii sunt „aproape imuni” de la Covid-19. Twitter a urmat ulterior procesul, blocând contul oficial al președintelui campaniei de reelecție.

Segmentul video provine dintr-un interviu cu Fox News în care Trump a susținut că școlile ar trebui să se deschidă, spunând că, în opinia sa, copiii sunt „aproape cu siguranță” imuni de coronavirus.

Eliminarea este una dintre puținele ori în care Facebook a luat măsuri pentru a modera conținutul postat de Trump, scrie cnbc.com.

Tags:
Urmăriți B1TV.ro și pe
`