Cine era Emi Pian, cel mai de temut interlop din România, ucis aseară. Cu ce infracțiuni se ocupă clanul Duduienilor (VIDEO

Cine era Emi Pian, cel mai de temut interlop din România, ucis aseară. Cu ce infracțiuni se ocupă clanul Duduienilor (VIDEO

Florin Mototolea, zis Emi Pian, liderul temutului clan Duduianu a fost ucis marți dimineață, în timpul unei confruntări violente cu membrii unei bande rivale. Deși avea doar 39 de ani,Emi Pian era unul dintre cei de temuți interlopi din România.

Cum a murit Emi Pian

În noaptea de luni spre marți, cei din clanul Duduianu s-au bătut cu cei din clanul Rinu,pe o stradă din sectorul 6 al Capitalei. Doi bărbați au ajuns în stare gravă la spital, unul dintre ei fiind Pian Junior, care a și decedat din cauza multiplelor plăgi înjunghiate, însă martorii spun că i-ar fi tăiat artera femurală.

Răfuiala a fost sesizată în jurul orei 03.00, prin apel 112, însă Emi a murit în jurul orei 5:20, la Spitalul Universitar, unde medicii s-au chinuit mai bine de două ore să îl stabilizeze. Potrivit primelor cercetări, ucigașul lui esteinterlopul cunoscut sub numele de Napi.

Polițiștii implicați în anchetă au ridicat de la locul faptei și un cuțit de bucătărie, despre care se crede că ar fi arma crimei, relatează evz.ro.

Tatăl temutului interlop, Nicolae Duduianu, zis Piana suferit unșoc când a aflat despre moartea fiului său și a fost la un pas de infarct. Acesta este încarcerat, după ce a fost condamnat la cinci ani și zece luni pentru o tentativă de omor comisă în februarie 2019, când a călcat cu mașina, în mod intenționat, un bărbat care, din punctul său de vedere, traversa prea încet, cu toate că trecea strada la culoarea verde a semaforului.

De la ce a pornit scandalul din care a murit Emi Pian

Răfuiala în care și-a pierdut viața liderul Clanului Pian ar fipornit de la un joc de barbut. Este cunoscut faptul căEmi Pianobișnuiasă împrumute persoane care jucau la barbut, cu dobânziîntre 10 şi 35%.Așa s-ar fi întâmplat și noaptea trecut când i-ar fi dat unui jucător 200.000 de euro.

Clanul Duduienilor amenință că va răzbuna moartea lui Emi Pian.“Frații lui Emi Pian sunt în străinătate, vor ajunge la București în noaptea de marți despre miercuri. Va fi iureș, vă asigur”, a supus un apropiat al familiei, citat de libertatea.ro.Casa tatălui criminalului, doi nordul Capitaleia fost deja incendiată în această dimineață, ca un prim semn de război.

Cu ce se ocupă clanul Duduianu

Clanul Duduianu este unul dintre cele mai vechi bande dinsectorul 2, dar și cei mai de temut din Româniași sunt cunoscuți pentrucămătărie, șantaj, proxenetism și traficul dedroguri. Acesta s-a impus pe străzile Capitalei încă dinainte de 1989, când liderul acestuia, Nicolea Dudianu a primitporecla de Pianca urmare a modului în care obișnuia să-l bată victimele.

În luna iuliea acestui an, locuințele acestora au fost percheziționateîntr-un dosar de șantaj, după ce mai mulți maneliști celebrii, printre care Nicolae Guță și Florin Salam ar fi fost șantajațiși obligați săcânte gratis la petreceri.Nu mai puțin de 13 persoane au fost reținute atunci.

În primăvara lui 2018, fratele său Nicușor Bratu, alias Elvis Pian, a fost înjunghiat în gât, la un botez din Pipera, de Victor Barbu, un alt interlop, din cauza dansatoarei Cristina Puceanu.

În luna augustanului trecut, zeci de membri ai clanului Duduianu s-au bătut între ei cu furci si topoare chiar in curtea spitalului Floreasca din Capitala.

Eliberarea din închisoare a lui Emi Pian a fost sărbătorită cu mare fast

Emi Pian a fost eliberat din închisoarea Rahova în lunaseptembrie 2019,unde a executat o de 3 ani şi 8 luni pentru şantaj, camătă şi influenţarea declaraţiilor.
El a fost întâmpinat de familie cu mare fast:cu şampanie, cu focuri de artificii și cu lăutari chiar în fața penitenciarului, iar imaginile au ajuns virale pe internet.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`