Gabriela Cristea se pregătește să revină în televiziune și ar urmări postul unei cunoscute prezentatoare TV de la Antena 1

FOTO: Facebook: Gabriela Cristea

Gabriela Cristea ar avea planuri mari de viitor. Bruneta s-ar pregăti să se reîntoarcă pe micul ecran, iar emisiunea pe care o „urmărește” este chiar un formatul pe care l-a prezentat și în trecut. Mai mult decât atât, pentru a fi posibilă revenirea Gabrielei Cristea pe micul ecran, o blondină celebră ar trebuie să încheie colaborarea cu Antena, scrie Wowbiz.ro.

În culisele de la Antena 1 ar fi început să apară zvonuri potrivit cărora Gabriela Cristea se pregătește să revină în formță pe micul ecran, iar negocierile cu reprezentații postului ar fi intense. Frumoasa brunetă ar forța revenirea în platou începând cu această toamnă, iar formatul ar fi chira cel de la „Mireasă”, show-ul căruia i-a fost gazda Diana Dumitrescu.

Gabriela Critea se pregătește să revină pe micul ecran, din toamnă

Potrivit sursei citate anterior, Gabriela Cristea ar urmări să se reîntoarcă în televiziune, însă nu oriunde ci la cârma unui show matriomonial de la Antena 1. Formatul emisiunii „Mireasă” nu îi este străin brunetei, așa cum nu îi sunt nici show-urile matrimoniale televizate, ani la rând Gabriela Cristea fiind la cârma emisiunii „Mireasă pentru fiul meu”, iar ulterior „Te vreau lângă mine”.

În prezenta emisiunea „Mireasă” este prezentată de către actrița Diana Dumitrescu, căreia revenirea Gabrielei Critea la cârma emisiunii ar părea să nu ii facă mare plăcere, după cum informează sursa citată. Actuala prezentatoare ar fi reușit să obțină cifre bunicele de parte ei, obținute în primul sezon al show-ului pe care l-a prezentat.

Gabriela Cristea însă vine cu experiența de câțiva ani buni în astfel de formate,dar și capital bun de imagine în rândul fanilor care apreciază aceste emisiuni.

Vedeta pare a se pregăti intens să revină în televiziune. În timpul pandemiei Gabriela Cristea a slăbit foarte mult, iar negocierile cu șefii de la Antenă ar fi intense, iar din toamnă ea ar fi pregătită să preia emisiunea.

În urmă cu câteva săptămâni, Gabriela Cristea anunța că există posibilitatea ca din toamnă să revină pe micul ecran. Totodată, ea povestea că pentru moment nimeni nu îți poate promite nimic sigur, iar ea își dorește un proiect mare, cu public care să fie în sală.

Deocamdată nimeni nu poate să îți facă o ofertă concretă acum, abia au început discuțiile, pentru că încă nu se știe sub ce formă se vor relua proiectele. Eu îmi doresc un proiect mare, cu persoane care să stea în sală, cu public, și e destul de complicat. Oamenii sunt dispuși să lucreze cu mine, am primit invitații la discuții, dar asta nu înseamnă că se concretizează ceva și oricum dacă îți spune cineva că se concretizează ceva, nu e realist. Sunt puține proiecte care merg în momentul ăsta. Legat de revenire, cred că în septembrie. În ceea ce privește dorul, da, îmi este dor să muncesc, îmi este dor să fac și altceva în afară să mă ocup de casă și de grădinărit și trebuie să recunosc că îmi doresc ca, o dată la câteva zile, să ies și să mai fac și altceva decât să stau în casă”, a mărturisit Gabriela Cristea în urmă cu câteva săptămâni, potrivit sursei citate anterior.

Pe lângă cariera pe micile ecrane, Gabriela Cristea se bucură și de o familie frumoasă. Brunetă este căsătorită din 2015 cu Tavi Clonda, iar împreună au două fetițe adorabile, Bella Victoria Margot, Thea Iris Selena.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`