Teroare în Cosmos: NASA a surprins imaginea unui OZN CUBIC, de 10 ori mai mare decât Terra (FOTO)

Frenezie în rândul fanilor OZN! După analizarea imaginilor capturate de satelitul Observatorului Solar și Heliosferic (SOHO) al NASA, entuziaștii care caută semne ale vieții extratereste spun că au descoperit un OZN uriaş în apropierea Soarelui, scrieDaily Express.

O anomalie pătrată din apropierea suprafeței Soarelui, observată din emisfera nordică, este considerată de ufologi un Obiect Zburător Neidentificat de formă cubică și dimensiuni colosale.

Cunoscutul căutător de semne ale vieții extraterestre – Scott Warring – susține că OZN-ul este de cel puțin zece ori mai mare decât Pământul, ceea ce înseamnă că obiectul are o latură de peste 63.000 de kilometri. Warring crede că OZN-ul vine din centrul Soarelui, unde se ”hrănește” cu imensa sa energie.

Specii extraterestre mai vechi decât Pământul însuşi

Scott Warring a scris pe blogul său că, ”am adăugat luminozitate și am îmbunătățit focus-ul imaginii, așa că putem vedea că în jurul ei se adună materie roșie. Poate fi vorba de o particulă specială din Soare. Acest cub are o suprafață neagră care nu reflectă lumina, ca un avion de luptă, absoarbe, dar nu reflectă”.

El a mai precizat că OZN-ul cubic este adesea văzut venind şi plecând din zona Soarelui.

„Mai degrabă este Soarele lor decât al nostru – nu avem control asupra lui pe cât s-ar dori, iar aceste specii extraterestre probabil sunt mai vechi decât Pământul însuşi „, a mai precizat Warring.

OZN sau mătreaţă spaţială?

Entuziasmul ufologilor este aproape persiflat de oamenii de ştiinţă. Experții spaţiali au o explicație mult mai simplă pentru bizara apariție. Potrivit fostului inginer NASA James Oberg, cele mai multe ”descoperiri” de OZN-uri sunt doar ”mătreață spațială” ce plutește în fața camerelor foto.

Aceste firimituri cosmice pot fi orice, de la bucățele de vopsea sărită ce plutesc în gravitație zero, la fragmente de gheață sau de izolație desprinse din vehiculul spațial.

”Am destulă experiență cu zboruri spațiale pentru a-mi da seama că ce se vede în multe imagini nu este nimic dincolo de normalitatea unor fenomene absolut obișnuite ce apar în afara Pământului”, a adăugat James Oberg.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`