Doi funcționari din Primăria Capitalei, condamnați pentru corupție

Doi funcționari din Primăria Capitalei, condamnați pentru corupție
Foto: ziarulring.ro

Un consilier juridic și un referent din cadrul Primăriei Generale București (PMB) au fost condamnați la patru ani, respectiv cinci ani de închisoare, de magistrații Tribunalului București, pentru fapte de corupție, informează Mediafax.

Magistrații Tribunalului București l-au condamnat la cinci ani de închisoare pe Gabi Paraschiv, referent în cadrul PMB, pentru trafic de influență, totodată menținând măsura de arestare preventivă în cazul său.

În același dosar a fost hotărâtă și condamnarea la patru ani de închisoare pe Constantin Neagu, consilier juridic în cadrul PMB, menținând și în cazul acestuia măsura arestării preventive.

Decizia poate fi contestată cu apel în termen de 10 zile, aceștia fiind obligați să plătească 11.00 de lei fiecare, semnificând cheltuieli judiciare către stat.

Procurorii Direcției Generale Anticorupție (DNA) i-au trimis pe cei doi în judecată, pe 3 decembrie 2010, pentru că au pretins vânzarea la un preț subevaluat a unui imobil, situat în zona centrală a orașului.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`