Așa a început povestea de iubire dintre Gabriela Cristea și Tavi Clonda. Totul s-a petrecut de la o rochie roșie și o replică pe măsură

Așa a început povestea de iubire dintre Gabriela Cristea și Tavi Clonda. Totul s-a petrecut de la o rochie roșie și o replică pe măsură
sursa foto: Instagram

Gabriela Cristea și Tavi Clonda trăiesc o frumoasă poveste de iubire și au împreună două fetițe adorabile, pe Victoria și Iris, pe care le cresc cum știu ei mai frumos. Înainte să fie iubiți, au fost colegi de televiziune. Gabriela Cristea era prezentatoare TV, iar Tavi Clonda cânta în cadrul unei cunoscute emisiuni. Totuși, cum a luat naștere totul? Ce i-a făcut pe cei doi să realizeze că sunt făcuți unul pentru celălalt.

Cum a început povestea de iubire dintre Tavi Clonda și Gabriela Cristea

Tavi Clonda și Gabriela Cristea s-au cunoscut pe platourile de filmare ale unei emisiunii TV, iar povestea de dragoste dintre eu doi a luat naștere datorită unei rochii de culoare roșie și a unei replici pe măsură.

Atunci când l-a văzut pentru prima dată, Gabriela Cristea a mărturisit, într-un interviu pentru Antena Stars, că i s-a părut un bărbat atractiv, dar că nu s-a gândit nici măcar o clipă că între ei va fi ceva mai mult decât o relație de colegialitate.

Cum a început povestea de iubire dintre Tavi Clonda și Gabriela Cristea

Cu siguranță, vedeta a crezut acest lucru pănă când o rochie roșie și o replică potrivită au făcut-o să realizeze că situația poate să ia o întorsătură radicală.

„Era îmbrăcat într-o cămașă roșie și mi se părea foarte îndrăzneț să porți așa ziua. Și i-am zis că ce cămașă mișto are, dar cu o zi înainte purtasem o rochie roșie superbă și mi-a zis „Am poftit la rochia ta”. Iar eu m-am șocat și am zis „Cum îndrăznește să spună așa ceva”, dar nu m-am exteriorizat.

După care m-am gândit dacă se dă la mine și din momentul ăla mi s-au aprins beculețele și s-au declanșat toate. Și s-a dovedit că a avut replica potrivită la momentul potrivit”, a povestit Gabriela Cristea.

Cum a început povestea de iubire dintre Tavi Clonda și Gabriela Cristea

Gabriela Cristea a mai mărturisit că dacă ar fi avut parte de vreun ajutor, poate s-ar fi simțit pregătită să mai aibă un al treilea copil, având în vedere faptul că ea și Tavi Clonda își cresc singuri fetele. De asemenea, un alt aspect îl reprezintă și vârsta pe care o are.

„Dacă eram mai mulți și aveam ajutoare mai multe probabil nu făceam doar unul, ci doi, mai mulți. E o mare bucurie să vezi cum te întâmpină copiii acasă. Din păcate a fost destul de greu.” a mai spus Gabriela Cristea.

Gabriela Cristea plănuiește să se întoarcă în televiziune

Gabriela Cristea a lucrat timp de 25 de ani în televiziune și recunoaște că asta știe să facă cel mai bine. De asemenea, aceasta se bucură și de simpatia multor oameni. Prezentatoarea TV a mărturisit că speră să revină pe micile ecrane din toamna lui 2020.

„La momentul ăsta nu am emisiune. Emisiunea mea s-a încheiat înainte de pandemie. Programăm ceva la momentul respectiv, însă totul a rămas în stand-by. Probabil că din septembrie, sunt în discuții acum. Probabil că din septembrie o să încep un nou proiect despre care nu pot să spun foarte multe”, a declarat Gabriela Cristea.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`