Replica lui Aurelian Bădulescu, după ce a fost numit „bichon”: Mă onorează! E un câine deștept, loial și iubitor. Robert Negoiță e doar o potaie (VIDEO)

Replica lui Aurelian Bădulescu, după ce a fost numit „bichon”: Mă onorează! E un câine deștept, loial și iubitor. Robert Negoiță e doar o potaie (VIDEO)

Aurelian Bădulescu a avut o primă reacție la afirmația lui Robert Negoiță, care l-a numit „bichon”, miercuri seară, în direct pe B1 TV. În replică, viceprimarul general al Capitalei susține că un câine de această rasă este „deștept, loial, iubitor”, și l-a numitpe primarul din Sectorul 3 al Capitalei „doar o potaie”.

In aceasta seara, Dl Robert Sorin Negoita a declarat la un post de televiziune ca sunt un “bichon”. Ma onoreaza!…

Publicată de Aurelian Badulescu peMiercuri, 22 iulie 2020

Replica lui Aurelian Bădulescu, după ce a fost numit „bichon”

„In aceasta seara, Dl Robert Sorin Negoita a declarat la un post de televiziune ca sunt un «bichon».Ma onoreaza! Cainele rasa bichon este destept, loial, iubitor.Ii inteleg invidia domnului Robert Negoita, in curand fost primar al sectorului 3.El fiind doar o potaie care a dat BAC – ul la 30 de ani, la un liceut ascuns din Ilfov, nu poate fi considerat nici destept, nici loial prietenilor si echipei, nici iubitor si intelegator cu oamenii.Precizez ca mi-am facut toate studiile la timp, la varsta potrivita, la zi si la stat. Restul sunt subiecte de cancan! Cam ce se discuta pe inserat, pe la terasele ilegale ridicate de domnul Robert Negoita. Una pentru o iubita, alta pentru un prieten, vreo doua pentru protectie.Aviz amatorilor!”, a scris Aurelian Bădulescu, pe Facebook.

Robert Negoiță îl numise „bichon” pe Aurelian Bădulescu, în direct pe B1 TV

Totul a început în emisiunea lui Tudor Mușat, unde Robert Negoiță a fost întrebat ce crede despre poziția lui Aurelian Bădulescu, care ar intenționa să candideze la Primăria Sectorului 3 al Capitalei și îl criticase în termeni duri pe primarul în exercițiu. Răspunsul său a fost următorul:„Mesajul meu este unul singur, și nu este pentru domnul Bădulescu, ci e pentru stăpâna lui Bădulescu, și îmi pare rău că se pretează la chestiuni de genul acesta. Îi transmit următorul mesaj stăpânei acestui individ: în București se amendează dacă ții câinele dezlegat și fără lesă. Acesta este mesajul meu. Să își țină câinele și legat, și cu botniță. Să îl țină cu lesă și botniță, pentru că este o hotărâre de Consiliu General în legătură cu acest subiect”.

„Mie îmi face mare plăcere să vorbesc despre proiectele pe care le-am realizat împreună cu cetățenii din Sectorul 3 în ultimii opt ani de zile –repet, foarte multe – și am mare regret să fac o analiză comparativă, și să spun că Sectorul 3 a cheltuit în acești opt ani de zile undeva la 10% din bugetul general al Bucureștiului. Pe proiecte, tot Bucureștiul, tot ce înseamnă restul Bucureștiului în afară de Sectorul 3, tot la un loc, n-au proiecte nici măcar jumătate câte avem noi în Sectorul 3. Discutăm de acești opt ani de zile, am lansat și site-ul primarulnonstop.ro, unde se pot vedea toate proiectele demarate și finalizate în acești opt ani. Restul, cu căței din aceștia care latră – altceva nu știu a face, pentru că neavând proiecte, neavând viziune, neavând rezultate, nu știu decât să latre. Noi ne pierdem vremea să discutăm astfel de chestiuni”, a mai spusRobert Negoiță, primarul din Sectorul 3 al Capitalei, care l-a numit pe Aurelian Bădulescu un „bichon bine hrănit”.

Tot în direct pe B1 TV, Robert Negoiță a vorbit și despre delimitarea de PSD.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
17:33 - Biserica Ortodoxă Română sărbătorește 17 ani de la întronizarea Patriarhului Daniel. Cum se va desfășura ceremonia
17:30 - Mircea Fechet: Verificăm constant debitul Dunării și zonele în care riscul de inundații este crescut. Vom verifica 1.200 de km de diguri
17:16 - Apele Române, precizări despre situația de pe Dunăre. Când va fi atins vârful maxim al viiturii și cât de mare va fi
17:05 - Oncologul din Suceava care lua șpagă pentru a trata bolnavii a fost condamnat definitiv. Ce pedeapsă a primit
17:03 - Nelu Tătaru, după ce analizele de sânge arată că vatmanul implicat în accidentul mortal luase, de fapt, o pastilă de răceală: „Aceste DrugTeste sunt acele teste care dau calitativ, nu cantitativ și care interferă cu o sumă de substanțe active” (VIDEO)
16:59 - B1 TV va difuza documentarul „America Alege: Harris Vs. Trump”, în premieră și în exclusivitate TV în România (VIDEO)
16:45 - Marcel Ciolacu cere o schimbare în ceea ce privește Agenția Națională Antidrog: „Tinerii care cad pradă traficului de droguri nu mai pot fi trataţi ca infractori”
16:42 - Premierul Danemarcei, către aliați: Încetați cu discuțiile despre „linii roșii” și lăsați Ucraina să lovească Rusia
16:39 - Cu cât scoate ANAF la licitație o mașină cu numărul „FBI”? Vehiculul este un Golf din 2004
16:28 - Bandă unică pentru autobuze pe bd. Gheorghe Magheru, pe ambele sensuri. Nicușor Dan: Separatoarele de sens vor fi amplasate săptămâna viitoare