Accident rutier grav pe Transfăgărășan. O mașină în care se aflau trei tineri a căzut în gol zeci de metri (VIDEO)

Accident rutier grav pe Transfăgărășan. O mașină în care se aflau trei tineri a căzut în gol zeci de metri (VIDEO)

Accident grav pe Transfăgărășan,în apropierede cabana Capra, duminică dimineața. Trei tineri au căzut zeci de metri în gol, cu mașina în care se aflau, după ce aceasta a ieşit de pe partea carosabilă, s-a răsturnat de câteva ori şi s-a oprit mai jos, între stâncileaflate la marginea drumului.

Șoferul a murit, ceilați doi pasageri sunt în stare gravă

Șoferul, de doar 28 de ani a fost proiectat afară din autoturism și nu a supraviețuit impactului, însă ceilalți doi pasageri au fost salvați de faptul că purtau centură de siguranță.

Echipajele de intervenție au intervenit cu două autospeciale şi o ambulanţă SMURD, plus un echipaj SAJ, potribvit ISU Argeş.Medicii au constat că bărbatulde 29 de ani ar putea aveapiciorul drept fracturatși un traumatism la mâna dreaptă, în timp ce pasagerul de 19 ani acuza dureri la coloană și la picioare.

Mașina a căzut 55 de metri și s-a înfipt între stânci

Potrivit Salvamont Argeș, șoferul nu avea vitezăși nimeni nu poate spune din ce cauză s-a produs teribilul accident. Primele măsurători arată că tinerii au căzut 55 de metri cu mașina, ultimii 12 metri fiind în abrupt. Nici semne de frânare nu sunt, semn că autoturismul a alunecat direct la vale, până s-a oprit într-un bolovan de pe marginea drumului.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`