DIGI RCS-RDS Romania are un mesaj imbatabil pentru români: oferă trei pachete de gratuităţi

DIGI RCS-RDS Romania are un mesaj imbatabil pentru români: oferă trei pachete de gratuităţi

DIG RCS-RDS Romania este unul dntre cei mai importanţi jucători de pe piaţa de telecomunicaţii din Romania. Grupul IT&C oferă, în acest moment, trei pachete de gratuităţi pentru a atrage şi mai mulţi abonaţi.

Care sunt cele 3 pachete de gratuităţi?

1. Platforma Digi Online. DIGI Romania ofera acces la Digi Online atat pentru cei care au servicii de internet, televiziune, sau telefonie, indiferent dintre ele, deci nu conteaza ce aveti, toata lumea primeste in mod gratuit acces la aceasta platforma extrem de utila pentru multi.

2. Tehnologia VoWifi. Voice Over WiFi este oferită clienţilor care au abonamente la Digi Mobil. Vorbim despre un beneficiu urias care le aduce clientilor Digi Mobil posibilitatea de a folosi o conexiune de internet WiFi pentru a face apeluri telefonice cand semnalul GSM al retelelor DIGI Romania nu este suficient de puternic intr-o cladire, sau oriunde altundeva in Romania, sau strainatate, conform idevice.ro.

3. Tehnologia VoLTE. Vocea prin 4G aduce calitate ridicata a fluxului audio pentru convorbirile telefonice, dar si conectare mai rapida la apelant. Aceasta tehnologie este oferita gratuit de ceva vreme de DIGI Romania, insa nu toti operatorii au implementat la fel de rapid, Digi Mobil fiind al doilea, daca nu ma insel, operator care a oferit sistemul in tara noastra.

Cine obţine aceste gratuităţi?

Cele trei pachete de beneficii sunt oferite separat pentru clientii DIGI Romania in functie de serviciile pe care le au, iar unii le pot primi combinat, in timp ce altii se pot bucura de doar unele dintre ele, deci depinde de fiecare si de ceea ce foloseste in mod obisnuit zilnic.

Tags:
Urmăriți B1TV.ro și pe
`