Starea de sănătate a lui Marcel Pavel s-a înrăutățit în ultimele zile. Artistul a mărturisit că a fost „cu un picior în groapă” (VIDEO)

Starea de sănătate a lui Marcel Pavel s-a înrăutățit în ultimele zile. Artistul a mărturisit că a fost cu un picior în groapă (VIDEO)

Starea de sănătate a lui Marcel Pavel s-a înrăutățit în ultimele zile de spitalizare, din cauza infectării cu noul coronavirus, dar și a unei duble pneumonii pe care a făcut-o din cauza condițiilor de pe platoul de filmare de la „Te cunosc de Undeva”.

Marcel Pavel a fost la un pas de moarte, după ce s-a infectat cu COVID-19

Cântărețul a povestit,duminică,în cadrul unei intervenții telefonice în emisiunea “Sinteza Zilei”că în ultimele 3 zile starea lui s-a deteriorat și s-a simțit extrem de rău.

“Am avut trei nopți îngrozitoare. Am fost cu un picior în groapă. Am avut stări groaznice nu ma putut să respir, senzație de vomă amețeli, energie stoarsă, efectiv nici un fel de putere nu mai aveam. Acum sunt ceva mai bine. Tensiune foarte mare, oscilantă, de la 16/9 la 11/9 și aș mai departe, dar m-am stabilizat și mi-am revenit. A fost foarte, foarte greu.Vă rog să mă iertați că spun asta, cu secreții de culoare foarte foarte închisă și sângerii. Am poze, dar nu vreau să le dau că sunt foarte urâte. Eu nu am vrut să dau nici măcar rezultatele mele pentru că sunt documente care sunt ale mele personale nu sunt obligat să fac asta, dar când am văzut câtă tevatură, răutate, a trebuit să accept și să cer și aprobarea conducerii spitalului…”, a spus cântărețul de pe patul de spital.

Marcel Pavel a fost acuzat că a fost plătit ca să spună că este infectat cu COVID-19

În ceea ce privește speculații că nu ar fi bolnva și că ar fi sfots plătit să spună că s-a îmbolnăvit de coronavirus, Marcel Pavel a declarat că îi va da în judecată pe cei care fac astfel de acuzații, pentru că a trecut prin clipe groaznice.

„Am fost afectat, foarte afectat. Eu sunt un om cu coloanăvertebraă dreaptă, nu fac jocurile politice ale nici unei televiziuni, nici ale tale, nici ale celorlați, mă cunoști bine. Lucrul cel mai dureros este că oricum nu va rămâne așa, îi vor da în judecată. Vreau să vină cu probe pentru că spun că tu m-ai plătit pe mine, mi-ai dat 100000 de euro ca să spun că am COVID, domnul Streinu Cercel mi-a dat 100.000de euro ca săp spun ca am COVID, deci am fost plătit și de Guvern ca să spun că am COVID, că am făcut dublă pneumonie, că era să mor, că oamenii aștia mi-a salvat viața, m-au scos din ghearele morții. Acum sunt în convalescență. Faptul că am apărut la tine acum trei zile am abia stăteam pe picioare, abia puteam vorbii, am cântat mai mult să dau un impuls oamenilor, să nu fac pe muribundul și să fac fiu compătimit. Am făcut-o din tot sufletul, crezând că le face o plăcere… să par că totuși sunt mai bine…„, a spus îndrăgitul cântăreț.

Tags:
Urmăriți B1TV.ro și pe
`