Imagini revoltătoare: Sute de turiști s-au prins în horă la Mamaia, în plină pandemie de COVID-19 (VIDEO)

Imagini revoltătoare: Sute de turiști s-au prins în horă la Mamaia, în plină pandemie de COVID-19 (VIDEO)

Imagini revoltătoare au fost surprinse sâmbătă seara, la Mamaia, în zona Cazinoului. În plină pandemiede COVID-19, ignorând regulile de distanțare socială anunțate de autorități, sute de turiști au încins nepăsători o horă, în fața unei terase unde se auzea muzică de petrecere.

Turiștii care au dansat de mama focului nu purtau măști sau mănuși, iar la fața locului nu au fost văzute forțe de ordine.

Imaginile au fost filmate de un trecător și distribuite pe rețelele de socializare. Scena are loc în contextul în care, tot sâmbătă, pe litoral a fost confirmat primul angajat sezonier care s-a infectat cu coronavirus. Este vorba despre o barmaniță din Vama Veche.

Terasa dinVama Vecheunde a fost depistatCOVID-19a fost închisă

O terasă dinVama Vechea fost închisă, după ce o angajată de la bar a fost confirmată cu Covid-19, a anunțatDSPConstanța care a declanşat o anchetă epidemiologică în acest caz.

La faţa locului au mers poliţiştii care au pus în vedere reprezentanţilor terasei să închidă temporar unitatea.

De asemenea, Direcţia de Sănătate Publică a Judeţului Constanţa va declanşa o anchetă epidemiologică în acest caz.

Bilanțul pandemiei deCOVID-19

Grupul de Comunicare Strategică a anunțat, duminică, că24.045 de persoane au fost confirmatecuCOVID-19la nivel național – dintre care 315 reprezintă cazuri noi de îmbolnăvire – la un număr total de 626.300 de teste pentrucoronavirusprelucrate.

Dintre pacienții depistați cu infecție cu SARS-CoV-2, 16.911 au fost declarați vindecați și externați, 1.512 au decedat – 12 în ultimele 24 de ore – iar 195 sunt internați în secțiile de terapie intensivă din țară.

Autoritățile au mai precizat, în același bilanț, că la ora actuală, pe teritoriul României, 1.309 oameni sunt în carantină instituționalizată, în timp ce 76.621 sunt în izolare la domiciliu și se află sub monitorizare medicală.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`