Meryl Streep își serbează azi ziua de naștere. 7 Lucruri pe care nimeni nu le știa despre frumoasa actriță

Meryl Streep își serbează azi ziua de naștere. 7 Lucruri pe care nimeni nu le știa despre frumoasa actriță
FOTO: Hepta.ro

Celebra actriță Meryl Streep își sărbătorește astăzi ziua de naștere. Staru tocmai a împlinit frumoasa vârstă de 71 de ani și chiar dacă a schimbat prefixul anul trecut, trăsăturile păstrate impecabile nu trădează nici o sedundă anii pe care îi aniversează.

Născută la 22 iunie 1949 în New Jersey, Meryl Streep a cucerit rapid Hollywood-ul fiind cotată la ora actuală una dintre cele mai bune actrițe de peste ocean. Pe lângă o carieră absolut impresionantă pe marile ecrane, Streep se poate lăuda și cu o familie fericită. Din 1978 este căsătorită cu sculptorul Don Gummer, iar împreună au patru copii.

Întreaga lume o cunoaște pe celebra actiță și a vazut-o măcar o dată pe marile ecrane. Cu frumusețea și talentul ei a cucerit inimile tuturor celor care au admirat-o pe micul sau marele ecran. Cu ocazia zilei ei de naștere, ne-am gândit să îți povestim șapte lucruri mai puțin cunoscute despre Meryl Streep, potrivit Littlethings.com:

Este actrița cu cele mai multe norminalizaări la Premiile Oscar

Meryl Streep este una dintre cele mai premiate și nominalizate actrițe de peste ocean. În toți anii de carieră, Streep a reușit să obțină nici mai mult și nici mai puțin de 30 de nominalizări la Globurile de Aur și 20 de nominalizări la Oscar. La cel din urmă eveniment menționat, a reușit, în timp, să plece acasă cu trei statuete.

Are o avere estimată la 90 de milioane de dolari

Pe durata întregii cariere în lumea filmului, eforturile și talentul actriței Meryl Streep au fost răsplătite pe măsură. Astfel, în prezent, starul ar avea o avere estimată la 90 de milioane de dolari.

A renunțat la cursuri pentru postul de majoretă

În vremea adolescenței, Meryl Streep participa la cursuri de canto alături de profesoara Estelle Liebling în New York. Actrița a decis însă să renunțe la operă pentru un post de majoretă.

Actrița a adormit la unul dintre examene

La vremea la care Meryl Streep avea doar 23 de ani și era studentă la Facultatea de Drept, a adormit în timpul unui examen. Ulterior, starul a privit cele întâmplate drept un semn și a ajuns la concluzia că avocatura nu era cariera predestinată pentru ea.

Și-a donat tot onorariul pentru o cauză nobilă

Streep a donat toate veniturile obținute în urma rolului din „The Iron Lady” către Muzeul Național de Istorie al Femeilor. La acea vremea, ea i-ar fi povestit lui Ellen DeGeneres că „este de părere că istoria femeilor de succes trebuie să fie conservată.”

A învățat să vorbească fluent poloneza

Pentru rolul iconic din „Sophie`s Choice” Maryl a învățat să vorbească fluent limba poloneză. Actrița a urmat cursuri de câte patru ore pe zi, timp de câteva luni, iar atunci când a început să discute cu oamenii de pe platourile de filmare, toată lumea a crezut că este localnică.

Relația cu familia Obama

În 2014, președintele SUA de la acea vreme, Barak Obama i-a oferit lui Streep distincția de „Model Prezidențial al Libertății”. Acesta se pare că este cel mai înalt rand pe care un civil american îl poate avea.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`