Majda Aboulumosha, colega de emisiune a lui Andrei Ștefănescu, suspectă de COVID-19. Cum se simte prezentatoarea (GALERIE FOTO)

Vedetele Antenei 1 intră rând pe rând în carantină. Printre suspecții de coronavirus se află și MajdaAboulumosha, coprezentatoare la matinalul de la Antena Stars, alături de Andrei Ștefănescu.

Majda Aboulumosha a intratc în carantină la domiciliu

Pentru că a stat în prejma lui Ștefănescu, Majda este acum izolată la domiciliu, chiar dacă nu are nici un simptom de COVID-19 și se simte bine.

„Sunt în carantină, izolată acasă. Mă simt foarte bine, n-am absolut niciun simptom specific acestui virus. Nu strănut, nu tușesc, dar respect procedurile legale. Am anunțat DSP că am intrat în contct cu o persoană depistată pozitiv. Am declarat că sunt izolată”, a declarat prezentatoarepentru Spynews.

Vedeta a postat și un mesaj pe rețelele de socializare în care le mulțumește admiratorilor pentru susținerea pe care i-au arătat-o.

Actrița Marinela Chelaru, izolată în casă, din cauza problemelor de sănătate

Nici celebra Marinela Chelaru nu mai iese din casă de când coronavirusul a ajuns în România, din cauza problemelor grave de sănătate care o situează în categoria cea mai expusă riscului de a contracta coronavirusul.

Actrița a mărturisit că respectă cu sfințenie sfatul medicului, într-un comentariu pe care i l-a lăsat Majdei.
„Iubita mea, îmi pare tare rău prin ce treci, eu chiar m-am speriat din nou și nu mai ies din casă iar după ce am stat trei luni în casă, nu am avut voie ,mi-a interzis doctorița mea de inimă și am stat în casă cuminte dar acum dacă e nevoie stau iarăși ,ce să fac! Știu că tu ai să faci tot ce trebuie ca să ieși cu bine din problema asta și dacă vrei să vorbim sau te pot ajuta cu ceva te rog să-mi spui,sunt aici,nu uita! Ești un om cu un suflețel atât de mare și frumos și te iubesc mult!„, i-a transmis ea prezentatoarei.

Andrei Ștefănescu este infectat cu coronavirus și este internat la Spitalul Matei Balș

După Marcel Pavel și Ozana Barabancea, un al membru al show-ului „Te cunosc de undeva” a fost infectat cu noul coronavirus. Andrei Ștefănesc a fost testat pozitiv pentru COVID-19.Andrei participa în noul sezon al emisiunii „Te cunosc de undeva” alături de prietenul lui Liviu Vârciu.

Andrei Ștefănescu a declarat joi seara în cadrul emisiunii „Sinteza Zilei” căeste internat la Spitalul Matei Balș, însă este asimptomatic, însă medicii i-au recomandat să stea internat pentru a fi supravegheat.

„Am fost testat in urma interacțiunii cu Marcel Pavel. Sunt pozitiv, sunt asimptomatic, n-am avut absolut nimic.M-am conformat regulilor. Mi-am făcut băgăjelul.Aștept ca rezultatele să devină negativ. Sunt la Matei Balș, mă simt de parca am fost răpit de erxtratereștrii, totul e foarte septic. Nu am nici un fel de simptom, dar medicii mi-au spus că starea se poate degrada. Așa sunt regulile și ne supunem”, a declaratAndrei Ștefănescu.

Andrei Ștefănescu ar putea pleca acasă într-o săptămână.

„As avea unde sămăizolez singur, dar pana urma aminteles punctul de vederea a medicilor. Starea se poate deteriora rapid și în cazul asimptomaticilor. Dacă lucrurile evoluează favorabil, probabil dupa o săptamana, ai putea sa te duci undeva sa te izolezi singur. Poate nu au încredere în noi că stăm în casă, nu știu, dar stau cuminte„, a mai spun vedeta.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
23:56 - Un accident grav de circulație a avut loc joi seară în Cluj. Cinci tineri, printre care o adolescentă de 15 ani, au fost transportați la spital
23:53 - Ursula von der Leyen a anunțat un ajutor de 10 miliarde de euro pentru ţările afectate de inundaţii
23:37 - Rareș Bogdan, despre amendamentul care-l ajută pe Iohannis să candideze la parlamentare: Nu lăsăm pe nimeni în urmă. Ne respectăm președinții de partid și de țară. Privim spre viitor
23:27 - Țara din Europa care va limita folosirea limbii ruse. Nu va mai putea fi folosită la locurile de muncă sau pe bancomate
23:14 - Cum a scăpat Mario Iorgulescu de pedeapsa de 13 ani și 8 luni de închisoare. Motivare: Nu a intenționat să omoare pe cineva / Opinia separată a unui judecător: Tânărul era beat, drogat, conducea cu viteză excesivă, a trecut pe roșu
23:00 - Cât costă o vacanță de șapte zile, la un hotel all inclusive în prima vacanță a elevilor. Unele destinații deja nu mai au locuri
22:39 - Bogdan Paraschiv (Partida Romilor): Am auzit încă de acum 6 – 7 luni că e posibil ca Iohannis să candideze la parlamentare (VIDEO)
22:33 - Momente de groază la bordul unui avion. În timpul zborului, pasagerii au început să „sângereze din gură și din urechi”
22:07 - Diana Buzoianu (USR) acuză PNL de ipocrizie în relația cu Nicușor Dan: L-au atacat atâtea luni și acum îl caută. Teatru ieftin pentru voturi (VIDEO)
22:02 - Țuțuianu: Iohannis a tot căutat un loc de muncă bun și cald, după ieșirea din mandat. Probabil candidatura lui la Senat e susținută de Ciucă pentru un fel de întoarcere a unor servicii pe care i le-a făcut președintele în ultimii ani (VIDEO)