Eclipsa de Soare, 21 iunie 2020: Zodiile cele mai AFECTATE. Nimic nu va mai fi la fel după ora 8:43…

Eclipsa de Soare, 21 iunie 2020: Zodiile cele mai AFECTATE. Nimic nu va mai fi la fel după ora 8:43…

Eclipsa de Soare de pe 21 iunie, se anunţă a fi un fenomen spectaculos nu numai din punct de vedere astronomic, dar şi astrologic. Marile conjuncţii de pe bolta cerească vor avea efecte semnificative în viața mai multor zodii, scrie dcnews.ro.

Eclipsa inelară de Soare va fi vizibilă în Africa, America și sud-estul Europei, deci ne vom putea bucura și noi de ea dacă vremea nu ne va juca feste.

Trecând la aspectele astrologice, trebuie spus că eclipsele de Soare vin în generale ca o infuzie de energie pozitivă, însă nu toate zodiile vor avea parte de lucruri roz.

Zodiile de apă, cele mai afectate

Cele mai vulnerabile vor fi zodiile de apă, cunoscute pentru sensibilitatea lor. Astfel, Racii, Scorpionii și Peștii sunt primii vizaţi de energiile tulburătoare ale eclipsei.

Aceşti nativi vor fi puşi în fața unor anumite probleme pe care fie le-au ascuns fie le-au rezolvat în mod greșit.

Zodiile de pământ redescoperă spiritualitatea

Este un moment prielnic ca zodile de pământ, atât de ancorate în materie, să descopere spiritualitatea. Soarele va scoate la lumină toate defectele, eșecurile și ezitările pe care acești nativi le-au avut de-a lungul ultimelor luni și îi va îndemna la mai multă responsabilitate.

Taurii, Fecioarele și Capricornii sunt marcaţi de tot felul de gânduri şi filozofii noi de viață. În această perioadă este potențată latura lor reflectivă, gândirea, și vor intra mai amănunțit în tot ce înseamnă spiritualitate. Vor încerca să combine chiar elementele de știință cu cele de credință.

Agitaţie şi pentru zodiile de pământ

Zodiile de aer,Vărsătorii, Gemenii și Balanțele, nu vor fi lipsite nici ele de agitaţii. Gemenii au de conștientizat că nu pot face confesiuni oricui, și anumite lucruri pe care le spun pot fi folosite împotriva lor când le e lumea mai dragă.

Vărsătorii trebuie să își aleagă mai bine prietenii (vor descoperi mici trădări pe care le bănuiau, de altfel), în timp ce Balanțele se vor concentra mai mult pe sănătatea familiei.

Zodiile de foc, cele mai favorizate de energia eclipsei de Soare

Zodiile de foc, Berbec, Leu, Săgetător, sunt cele mai bine poziționate în această perioadă. Din 21 iunie li se deschide drumul favorabil în viață și doar cei care nu vor să le fie bine vor avea de suferit.

Zodiile de foc au acum ocazia să rupă toate barierele, teama, angoasele.

Citiţi aici previziunile pentru fiecare zodie în parte, în săptămâna eclipsei

Urmăriți B1TV.ro și pe
`