„ERA TELEVIZIUNII DE SCANDAL”, un documentar de excepție despre începuturile ”epocii senzaționalului” și reality show-urile din prezent , VINERI, de la ora 22.00, pe B1 TV (VIDEO)

ERA TELEVIZIUNII DE SCANDAL, un documentar de excepție despre începuturile ”epocii senzaționalului” și reality show-urile din prezent , VINERI, de la ora 22.00, pe B1 TV (VIDEO)

B1 TV difuzează în premieră în România, vineri, 19 iunie, de la ora 22.00, documentarul „ERA TELEVIZIUNII DE SCANDAL”.

Documentarul prezintă începuturile ”epocii senzaționalului” din televiziune și modul în care lupta pentru audiență a dus la degradarea peisajului media.

Fenomenul a pornit în Statele Unite ale Americii și s-a răspândit rapid. Subiectele șocante, senzaționale au acaparat presa, iar media de calitate a început să piardă teren.

În cadrul acestui documentar apar cele mai cunoscute nume din presa de scandal a Statelor Unite, Jerry Springer, Geraldo, Maury Povich, Montel Williams sau Phil Donahue.

Lucrurile au degenerat atât de mult în SUA, încât mediul politic s-a implicat și a dus la o serie de limitări, după ce o crimă a avut loc în urma unui talk show de scandal.

Documentarul prezintă și legătura dintre începuturile ”erei senzaționalului” și reality show-urile din prezent.

Inclusiv mass-media din România a fost afectată de acest fenomen, încă din anii 90, iar tabloidizarea s-a amplificat în ultima vreme.

Documentarul „ERA TELEVIZIUNII DE SCANDAL” va fi difuzat vineri seara, ora 22.00, exclusiv pe B1 TV.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`