O studentă din Iași, în stare de șoc după ce a găsit un bilet în ușă: „Te aștept jos să…că ești…”

O studentă din Iași, în stare de șoc după ce a găsit un bilet în ușă: Te aștept jos să...că ești...
sursa foto:pixabay

O studentă din Iași în vârstă de 21 de ani a fost terorizată de un vecin cu bilete lăsate în ușă prin care cerea favoruri sexuale sau bani. În schimbul sumelor de bani cerute, bărbatul amenința că are fotografii și filmări compromițătoare. Pentru fapta sa, bărbatul a fost condamnat cu suspendare, dezvăluie Ziarul de Iași.

”Fiind vecini, inculpatul și persoana vătămată s-au întâlnit pe scara blocului de câteva ori și s-au salutat, dar nu au purtat nicio discuție”, se arată în motivarea Judecătoriei Iași.

Bărbatul le-a declarat anchetatorilor că în seara de 26 ianuarie a băut un litru de vin și s-a culcat. Dar, în jurul orelor 4.30, s-a trezit și s-a decis să găsească o modalitate pentru a o convinge pe fată să întrețină relații sexuale cu el.

Așa se face că i-a scris urmatorul mesaj pe un bilet: ”Te aștept jos să ți-o mai trag că ești bună. Dacă nu vii ori îi spun la soțul tău sau lași 2.000 în cutia de poștă”.

După ce a bătut la ușă de mai multe ori, a fugit în locuința lui. Cinci minute mai târziu, a ieșit iar din casă și a mers să verifice dacă biletul a fost luat. Hârtia era tot acolo. Scena a continuat ore în șir, în toiul nopții. În tot acest timp, fata tremura în locuința ei. Ea le-a mărturisit anchetatorilor că a auzit bătăile în ușă, însă nu a deschis, de frică.

A doua zi studenta a observat biletul din ușă. Speriată studenta a mers în aceeași zi la administrația blocului și a cerut imaginile de pe camerele de supraveghere montate pe casa scării. Atunci l-a văzut pe vecinul ei.

În a doua noapte bărbatul a repetat scena, redactând un al doilea bilet indecent: “Ai jumătate de oră să vii jos. Dacă nu te spun la soțul sau prietenul. Hai să ți-o mai trag. Dacă nu vii lasă 2.000 lei în cutia de poștă dacă vrei să nu se afle.

În dimineața următoare, bărbatul s-a trezit în jurul orei 5.00 și s-a decis să îi trimită fetei al treilea bilet.

Pentru faptele sale, Judecătoria Iași l-a condamnat la 2 ani și 6 luni cu suspendare și i-a interzis „dreptul de a comunica, prin orice mijloace și de a se apropia de persoana vătămată

Tags:
Urmăriți B1TV.ro și pe
`