Accident grav în Vrancea soldat cu 2 morți și 11 răniți: Un microbuz și un autoturism s-au ciocnit frontal. Printre victime s-ar afla și un fost consilier local

Accident grav în Vrancea soldat cu 2 morți și 11 răniți: Un microbuz și un autoturism s-au ciocnit frontal. Printre victime s-ar afla și un fost consilier local

Un accident grav s-a produs marți în localitatea Boloteşti, pe DN2D Focşani – Târgu Secuiesc, la kilometrul 25, după ce microbuzul de călători a pierdut controlul asupra direcţiei de mers şi a pătruns pe contrasens, unde a intrat în coliziune cu autoturismul.

În urma impactului devastator două persoane au murit şi 11 au fost rănite.

Potrivit IGSU, având în vedere numărul persoanelor implicate, pentru optimizarea misiunii de răspuns, la nivelul judeţului a fost activat Planul Roşu de Intervenţie.

La fața locului au fost trimise 2 autospeciale de stingere, 4 ambulanțe SMURD, 1 descarcerare și 4 ambulanțe ale serviciului județean de ambulantă. În sprijin, se va deplasa și un elicopter SMURD

Surse de la fața locului au declarat pentru zdv că șoferul microbuzului, decedat în accident, este fost consilier local la Vizantea, fost ofițer.

Doi polițiști aflați în patrulare au murit carbonizați în județul Brăila

Acest accident are loc la câteva zile după ce o altă tragedie produsă în trafic a șocat România.Doi polițiști au murit carbonizațiîntr-un cumplit accident rutier produs pe DJ 221, la Șuțești (Brăila).

Incidentul a avut loc în momentul în care polițiștii se aflau în patrulare pe raza localității Șutești. Șoferul autospecialei de poliție a pierdut controlul volanului și a lovit un copac. Imediat dupa impact, mașina a luat foc, iar cei doi oameni ai legii au murit carbonizati.

Un căruțaș a filmat autospeciala care ardea ca o torță, la scurt timp după impact.

„Din păcate, în această seară, doi polițiști din cadrul Secției 4 Poliție Rurală Ianca – IPJ Brăila , au decedat, în urma unui accident rutier.

Aceștia se aflau în serviciul de patrulare, pe raza localității Șutești. Transmitem sincere condoleante familiilor colegilor noștri si tuturor celor care i-au cunoscut”, transmite Poliția Română.

Accidente rutiere în care au fost implicate microbuze

Înainte de accidentul grav din Vrancea au existat alte două evenimente grave sau tragice în care au fost implicate microbuze. Pe data de 18 februarieopt persoane au fost rănite într-un accident rutier produs pe DN 19, lângă localitatea Ardud, fiind activat planul roşu de intervenţie. Accidentul rutier s-a produs între un microbuz şi un autoturism, între Mădăraş (jud. Harghita) şi Ardud (jud. Satu Mare).

Anterior, pe data de 15 ianuarie,două persoane au murit şi alte 20 de au fost transportate la spital după ce un microbuz cu călători s-a răsturnat pe DN 38, în apropierea localităţii Topraisar din judeţul Constanţa.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`