Unde și când va fi înmormântat actorul Costin Mărculescu

Unde și când va fi înmormântat actorul Costin Mărculescu

Moartea neașteptată a lui Costin Mărculescu a luat prin surprindere o țară întreagă. Actorul a fost găsit fără suflare în apartamentul său în noaptea de joi spre vineri. Sicriul cu trupul neînsuflețit al lui Costin Mărculescu a fost depus la biserica ‘Sfântul Gheorghe Nou’ din Capitală, unde prietenii și apropiații sunt așteptați să își ia rămas-bun de la actor. Însă, Costin Mărculescu va fi înmormântat la Cimitirul Reînvierea, acolo unde și mama și bunica lui își dorm somnul de veci.

Când va fi înmormântat actorul Costin Mărculescu

Sicriul cu trupul neînsuflețit al lui Costin Mărculescu a fost adus la biserica ‘Sfântul Gheorghe Nou’ din București. Cea care se va ocupa de înmormântare este Mara Bănică, potrivit Viva.

Prietenii și apropiații vin să își ia rămas-bun de la actor, urmând ca duminică să-l conducă pe ultimul drum. Costin Mărculescu va fi înmormântat la Cimitirul Reînvierea, acolo unde se odihnesc în pace și mama și bunica lui. Slujba de înmormântare va avea loc duminică.

Costin Mărculescu a fost găsit mort în cadă, în propriul apartament în noaptea de miercuri spre joi.

Au existat și suspiciuni potrivit cărora actorul s-ar fi sinucis din cazua șocului pe care l-a suferit din momentul în care i s-au prăbușit afacerile. Totodată, dacă Costin Mărculescu a murit în urma unui infarct, depresia ar fi putut să-i provoace sau să-i accentueze problemele de sănătate cu care se confrunta deja.

„Costin a avut o depresie când și-a pierdut toți banii din firmă și nu și-a mai revenit din ea. S-a afundat din ce în ce mai rău. Să-l ierte Dumnezeu, să-l odihnească! Doctorul de pe SMURD i-a zis atunci de față cu mine că va trebui să ia toată viața un tratament pentru inimă.

M-au sunat mulți acum ca să mă întrebe dacă Mărculescu s-a sinucis. Nu s-a sinucis, eu cred că a făcut infarct. Era bolnav cu inima. Nu s-a sinucis. Am vorbit cu el în urmă cu câteva zile, am tot vorbit în pandemie, avea planuri… Nu s-a sinucis. Asta le spun tuturor”, a declarat Mara Bănică la Antena 1.

Costin Mărculescu, un actor de excepție

Costin Mărculescu a fost un actor de excepție. La doar 17 ani, actorul a primit un rol în filmul “Liceenii”, în care a jucat alături de Ștefan Bănică jr, Ion Caramitru, Tamara Buciuceanu, Oana Sârbu, Mihai Constantin, Tudor Petruț şi Cesonia Postelnicu. Rolul elevului Emil l-a făcut cunoscut pe Costin Mărculescu.

O scenă din „Liceenii” care l-a făcut cunoscut este cea cu broștele. Mai exact, elevul Emil venise cu niște broaște la școală pentru disecție, lucru care o uimește pe doamna Isoscel, rol interpretat de regretata Tamara Buciuceanu. Aceasta, consternată de ceea ce vrea să le facă elevul, confiscă animalele pentru a le salva. Însă, Emil nu se lasă și fuge după doamna profesoară de matematică pentru a-și recupera braoștele, fară succes de altfel pentru că profesoara îi spune ferm: „De la mine nu vezi niciun picior de broască!”.

Unde și când va fi înmormântat actorul Costin Mărculescu

Alte filme de succes în care a jucat Costin Mărculescu sunt: „Patul lui Procust” (1996), „Harababura” (1990), „Un studio în căutarea unei vedete” (1988) și „Al patrulea gard lângă debarcader” (1985).

Urmăriți B1TV.ro și pe
`