Ultima fotografie cu Costin Mărculescu în viață

Ultima fotografie cu Costin Mărculescu în viață
sursa Foto: Facebook // Costin Mărculescu

Costin Mărculescu a fost găsit fără suflare în noaptea de miercuri spre joi. Corpul actorului, care a fost transportat la Institutul de Medicină Legală, se afla într-o stare avansată de putrefacție. Locatarii blocului nu îl mai vazuseră pe actor de câteva zile, iar câinele său nu s-ar mai fi oprit din lătrat. Actorul se pare că ar fi suferit un infarct, în urmă cu două – patru zile. Însă, ultima sa fotografie publicată pe Facebook cu ocazia zilei de naștere a unui prieten nu prevestea că actorul Costin Mărculescu avea să își piardă viața la doar câteva zile mai târziu.

Ultima fotografie cu Costin Mărculescu în viață

Costin Mărculescu a postat ultima dată ceva pe Facebook în data de 27 mai, cu ocazia zilei de naștere a unui bun prieten. În respectiva fotografie, actorul părea plin de viață și era nerăbdător să se redeschidă terasele. Nimeni nu s-ar fi așteptat ca doar peste câteva zile actorul să fie găsit decedat în cadă, în propriul apartament.

„ASTĂZI 27 MAI ESTE ZIUA DE NAȘTERE A bunului meu prieten DORU CALANGIU care este și prietenul multor vedete și sportivi de mare valoare. Aici el e pe pandemie iar eu am furat startul la terase ??????? LA MULȚI AAAAAANI DORULEȚ să fii sănătos și iubit !!!”, a scris Costin Mărculescu pe 27 mai, pe contul său de Facebook.

Ultima fotografie cu Costin Mărculescu în viață

Cauza decesului ar fi fost un infarct

Din primele indicii ale autopsiei, legiștii au stabilit că actorul ar fi decesat din cauza unui infarct, în urmă cu două – patru zile, având în vedere starea de putrefacție a trupului neînsuflețit.

„Primele indicii privind moartea bărbatului duc la concluzia că Mărculescu ar fi fost răpus de un infarct”, spuneu surse din cadrul INML pentru Libertatea.

Mai mult decât atât, potrivit sursei citate anterior, legiștii susțin că doar rezultatul final al autopsiei, proces aflat în derulare, va putea stabili cauza reală a decesului.

Jurnalista Mara Bănică era o cunoscută apropiată lui Costin Mărculescu. Aceasta a declarat pentru Observator că actorul, care urma să împlinească 51 de ani la sfârșitul lunii acesteia, pe 29 iunie, ar fi avut probleme cu inima.

Mara Bănică a povestit cum Costin Mărculescu a chemat SMURD-ul în urmă cu câțiva ani, pentru că avea probleme cu tensiunea. Vedeta spune că actorului i s-ar fi prescris un tramant la acel moment.

„Acum 2-3 ani am chemat SMURD, pentru că a avut o tensiune extrem de mare, intrase în panică, lăsase două numere de telefon: al lui Pepe și al meu, în cazul în care se întâmpla ceva (…) Doctorul de pe SMURD i-a zis atunci de față cu mine că va trebui să ia toată viața un tratament pentru inimă. Avea tensiune mare, avea nevoie de tratament. N-a mers nici la spital. Nu l-am auzit vreodată să ia tratament de inimă. Poate acolo, în cadă, i s-o fi ridicat tensiunea, de la aburi. E posibil să fi făcut infarct. Dar lucrurile astea le va stabilit necrologul, de îndată ce îi va face autopsia”, a explicat Mara Bănică pentru Observator.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
20:16 - Comisia Europeană va da undă verde la vânat lupi în România și alte state din UE. Cum poate acest lucru să afecteze românii
19:59 - Cum arată Raiul, în realitate. Un renumit neurochirurg a explicat totul: “Aceasta a fost dovada incontestabilă”
19:57 - Surpriză la parlamentare: Liderul liberal Ilie Bolojan va candida la Senat. Nelu Tătaru: „Dacă și doamna Lasconi l-a propus premier, noi cu atât mai mult!” (VIDEO)
19:41 - De ce nu ar trebui să bei prea multă apă dacă îți dorești să fii hidratat pe tot parcursul zilei. Câtă apă este necesar să bem
19:29 - Bogdan Matei (PSD), despre legea prin care Klaus Iohannis ar putea fi ales senator: Luni vom avea o ședință a grupurilor reunite și vom stabili. Eu nu cred că este oportună o astfel de lege
19:12 - Alexandru Dimitriu (USR): Iohannis seamănă tot mai mult cu Piedone (VIDEO)
19:06 - Care sunt cele mai bune alimente pentru îmbunătățirea sistemului imunitar? Ce trebuie să consumăm în această perioadă
18:51 - Câte clase are, de fapt, Sorin Bontea. Juratul de la MasterChef a recunoscut totul: „Bucătăria m-a ales pe mine”
18:46 - Lasconi: S-a ajuns la un record istoric de împrumuturi. Ciolacii nu au de gând să oprească această risipă. Dacă îi lăsăm să câștige alegerile, de anul viitor vom avea cu toții taxe și prețuri și mai mari
18:41 - Doi români stabiliți în Italia au fost șocați de prețurile dintr-un supermarket de la noi: „E scump în România, ce să facem, ne descurcăm cum putem”