A murit Costin Mărculescu. Artistul a fost găsit fără suflare în casă (FOTO)

A murit Costin Mărculescu. Artistul a fost găsit fără suflare în casă (FOTO)

Costin Mărculescu a fost găsit mort în noaptea de miercuri spre joi în propria sa locuință, după ce nu a mai răspuns la ușă.

Mărculescu a fost găsit prăbușit în cada din apartamentul său, după ce întreaga țară i-a aplaudat prestația într-un film românesc. Din primele informații, se pare că artistul ar fi murit în urmă cu trei zile.

”Era o prezență constantă printre noi. Era ca o legendă. Costin… nu putea fi o petrecere completă fără Costin. Eu îl știu de 30 de ani. El fiind prieten cu toți prietenii mei, săracul s-a dus fără să ajungă să spună acel ultim cuvânt. (…) Ne dedicase fiecăruia câte un capitol”, a mărturisit George Ciubotaru, care se numără printre ultimele persoane care au intrat în contact cu el, alături de jurnalista Mara Bănică.

Foto:Inquam Photos/ Octav Ganea

Foto:Inquam Photos/ Octav Ganea

Potrivit sursei citate, la fața locului s-au deplasat autoritățile competente în vederea constatării decesului.

Trupul neînsuflețit al artistului se află într-o stare avansată de putrefacție, urmând a fi transportat la Institutul de Medicina Legala pentru stabilirea cauzei decesului.

Foto:Inquam Photos/ Octav Ganea

Foto:Inquam Photos/ Octav Ganea

Vedeta nu a mai fost văzută de câteva zile

În ultima vreme, Costin Mărculescu nu se simțea prea bine, acuzând probleme de sănătate.

”El avea probleme cu inima. Venea foarte des salvarea”, a declaratiubitalui Mărculescu.

În urmă cu doiani de zile, Mărculescu a chemat de urgență Serviciul de Ambulanță din Capitală, după ce ar fi suferit un accident cardiovascular. Acesta ar fi lăsat ca numede contact numerele de telefon ale prietenilor săi, Mara Bănică, respectiv Nicolae Ionuț Pascu – Pepe -, mărtusirind că ultima sa dorință ar fi fost ca cei doi să se ocupe de înmormântarea sa, a declarat Mara Bănică, în direct la Extra Night Show, potrivit Antena 1.

”Avea nevoie de puțin ajutor și mă gândesc că poate și noi am greșit. Poate că trebuia să îl implicăm mai mult”, a mai spus George Ciobotaru.

Oana Roman: Avea o situație financiară precară

Fiica fostului premier Petre Roman a afirmat că actorul avea o situație financiară precară.

”Avea o situație financiară precară”, a afirmat Oana Roman, în cadrul emisiunii lui Dan Capatos.

Actorul Costin Mărculescu a debutat în televiziune la vârsta de 15 ani, în două piese ”Misiunea specială” și ”Ecaterina Teodoroiu”.

În anul 1986, a avut șansa să fie distribuit în cel mai bine vândut film românesc din istorie în regia lui Nicolae Corjos, celebrul “Liceenii” alături de Ștefan BănicăJr., Oana Sârbu, Mihai Constantin, Tudor Petruț, Cesonia Postelnicu, Ion Caramitru, Tamara Buciuceanu, George Ivașcu etc.

Mărculescu a absolvit Academia Naționalăde Teatru și Film Ion LucaCaragiale, promoția 1989 – 1993.

De-a lungul timpului, Mărculescu afost invitat în sutede emisiuni de divertisment pe toate posturile de televiziune încalitate de actor sau cântăreț.

De asemenea, ascos mai multevideoclipuri muzicale difuzate de posturile de specialitate.

Artistul a colaborat cu mai multe teatre, susținând peste 2000 de spectacole în țarăși în străinătate, jucând împreunăcu mai mulți actori ca Florin Piersic, Mișu Fotino, Alexandru Lulescu, Dem Rădulescu, Nicu Constantin, Tamara Buciuceanu, Emil Hossu, Catrinel Dumitrescu, George Constantin, Silviu Stanculescu, Constantin Diplan, Stela Popescu, Alexandru Arșinel, MiticăPopescu, Cezara Dafinescu șiHorațiu Malaele.

La data de 30 mai 1999, actorul a pus bazele Școlii Artistice de Modelling și Dans Sportiv Compania de Manechine și Fotomodele ”Costin Mărculescu”.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
23:16 - Sfârșit tragic pentru primul urs polar văzut în Islanda din 2016. Animalul a fost împușcat de poliție
23:14 - Marcel Boloș: Majorările de salarii au avut impact pe buget. Știu că pare destul de ciudat că au crescut încasările la buget, dar în același timp s-a mărit și deficitul / Care este explicația
22:54 - Mii de animale și-au pierdut viața în urma inundațiilor din Galați și Vaslui. Care este bilanțul
22:31 - Câți bani primim de la UE pentru pagubele generate de inundații. Ciucă: „România nu a fost reprezentată de către premierul Ciolacu la întâlnirea crucială”
22:28 - Un salvamar a fost amendat cu 1.000 de euro pentru că a salvat o femeie de la înec. Ce s-a întâmplat de fapt
21:58 - Oana Florea (PSD): Eu nu îl văd pe Klaus Iohannis în Parlament. Cum ar putea el să intre în lift cu 5 senatori odată sau să stea în bancă? S-ar potrivi la Comisia de turism, Comisia de sport, dacă ar veni la birou (VIDEO)
21:54 - Mihaela Popa (România Renaște), despre „amendamentul Iohannis”: „Sunt lucruri care atentează la democrație și asta e poate cel mai grav când faci o lege pentru un om” (VIDEO)
21:54 - Românii au intrat pe piața imobiliară dintr-o țară din Africa. Pot câștiga 3.000 de euro lunar din chirie
21:22 - O țară din Europa a reintrodus serviciul militar obligatoriu. Cât timp vor dura stagiile militare
21:13 - Reacția lui Cristi Danileț, după ce judecătoarele au anulat condamnarea de 13 ani și 8 luni de închisoare a lui Mario Iorgulescu: “Nu am nicio îndoială că …”