Cum arată noua Dacia Duster, care va intra în dotarea Poliției (VIDEO + GALERIE FOTO)

Poliția Română va fi echipată cu mașini noi. Este vorba despre mai multe unități Dacia Duster și Logan. Săptămâna trecută, premierului Ludovic Orban i-au fost prezentate dotările noilor modele la Centrul Tehnic de la Titu, al uzinelor Dacia.

Ludovic Orban a testat mai multe modele la Centrul Tehnic al Grupului Renault. Acesta a fost însoțit de Virgil Popescu, ministrul Economiei, Nelu Tătaru, ministrul Sănătății și Marcel Vela, ministrul de Interne.

Ludovic Orban, în vizită la uzinele Dacia (VIDEO)

Germania, sursă de inspirație pentru noile Dacia Duster ale Poliției Române

Mașinile care vor intra în dotarea Poliției Române vor fi inscripționate pe modelul mașinilor din Germania. Galbenul fluorescent este principala culoare ca va sări în atenția participanților la trafic.

Schimbarea de look pentru noile mașini a fost comandată de Ministerul Afacerilor Interne. În prezent, numărul de autospeciale care vor intra în dotarea Poliției nu este cunoscut.

Dacia Duster este deja folosită de Poliția Locală, în mai multe orașe din țară și de Jandarmerie, în special în zonele montane.

Dacia Duster, impecabilă după 24.000 de mii de kilometri la -60 de grade

Dacia Duster arată impecabil chiar și după 24.000 de kilometri și rezistă la temperaturi extreme de -60 de grade Celsius, scrie playtech.ro, care a trecut în revistă caracteristicile automobilului tot mai popular printre români.

Un experiment, care a început în 12 decembrie 2019, a arătat că mașina este într-o stare excelentă, chiar și după 24.000 de kilometri la temperaturi extrem de mari.

Mașina și toate dedesubturile ei au fost inspectate cu mare atenție de mecanici, care au supus-o la testul călătoriei prin Siberia: „Neo (n.r. – numele dat mașinii) este ca nou. Verificat până la ultimul șurub, nicio defecțiune, nicio deformare după expediția extremă din Siberia”.

Testul vine în condițiile în care SUV-ul românesc a primit o serie de sisteme de încălzire a fluidelor, încălzire auxiliară Webasto, lumini suplimentare și parbriz dublu.

Drumul prin Siberia a durat 48 de zile și a presupus 58 de alimentări.

_

Foto: StirileProTV.ro

Urmăriți B1TV.ro și pe
`