Nicușor Dan, despre alegerile pentru Primăria Capitalei: „Sunt oficial candidatul susținut de PNL și de USR, informal de PMP și de PLUS” / „Va fi o campanie grea, dar am prima șansă” (VIDEO)

Nicușor Dan, despre alegerile pentru Primăria Capitalei: Sunt oficial candidatul susținut de PNL și de USR, informal de PMP și de PLUS / Va fi o campanie grea, dar am prima șansă (VIDEO)
Foto: facebook.com/NicusorDan.ro

Nicușor Dan, candidatul PNL și al USR la primăria Capitalei, a declarat duminică seara în cadrul emisiunii Dosar de politician, moderată de Silviu Mănăstire, că în acest moment este candidatul unic al opoziției la actualul primar în funcție, Gabriela Firea, fiind susținut informal și de PMP și de PLUS.

„Eu sunt în momentul acesta oficial candidatul susținut de PNLși de USR, informalde PMPși de PLUS. Sunt practic candidatul opoziției la Primăria Capitalei. Partidele de dreapta au avut inteligența să stabilească un candidat comun, răspunzând la cecerea electoratului. Trebuie săprivim lucrurile în perspectivăși aceasta este perspectiva.Actuala opoziție la Gabriela Firea pentru Primăria Capitalei are un candidat unic:eu sunt acela. Bineînțeles căîn partid sunt discuții, dezbateri, curente, dar lucrul concret este acesta”, a declarat Nicușor Dan.

De asemenea, Nicușor Dan a precizat că deși va fi o campanie dificilă are prima șansă la alegerile locale pentru primăria Capitalei.

„Viața nu e chir matematică. Conteaza ca mesajul sa ajunga la public, dacăprimarul în funcție își folosește bugetul pentru a face rost de publicitate șipentru a se lăuda prin tot felul de medii. O săfie o campanie dificilă. Dar cred ca daca susținătorii și activiștii partidelor de dreapta din București își vor face treaba voi avea prima șansă”, a mai precizat Nicușor Dan.

Întrebat de ce a acceptat să participe la interviul cu Ion Cristoiu, Nicușor Dan a precizat că un canidat la Primăria Capitalei are obligația de a se adresa tuturor bucureștenilor.

„În campania electorală ești obligat să te adresezi tuturor bucureștenilor pe care vrei să le conduci destinele în următorii ani. Fiecare dintre ei au mai multe canale media la care se uită și dacă ești invitat la acel canal media trebuie să te duci. Este o regulă simplă în campania electorală.”, a mai spus Nicușor Dan.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`