Cum arată și cu ce se ocupă Mihaela, soția lui Ludovic Orban

Cum arată și cu ce se ocupă Mihaela, soția lui Ludovic Orban

Ludovic Orban este pe scena politică de ani buni, dar vorbește foarte rar despre familia sa. Prim-ministrul României este căsătorit cu Mihaela Orban și au împreună un băiat, Tudor Andrei, în vârstă de 20 de ani. Mihaela Orban are o carieră total opusă celei a soțului său. O prezență discretă și elegantă, Mihaela Orban este psiholog, psihopedagog și directoare de grădiniță. Mai mult decât atât, aceasta a preferat să rămână o persoană discretă chiar și după ce Ludovic Orban a fost numit șeful Guvernului României.

Cine este și cu ce se ocupă Mihaela Orban, soția premierului Ludovic Orban

Dacă despre Ludovic Orban, premierul României, se cunosc destule lucruri, acesta fiind implicat de foarte mulți ani în politică, despre soția sa, Mihaela Orban nu se cunosc prea multe. Aceasta a absolvit psihologia, pedagogia și sociologia la Universitatea din București și a ales să rămână o prezență discretă în sectorul privat. Mihaela Orban este psiholog, psihopedagog și director al unei grădinițe private din București. De asemenea, este consilier în cadrul unei fundații care se ocupă cu educarea copiilor și tinerilor din România.

Cine este și cu ce se ocupă Mihaela Orban, soția premierului Ludovic Orban

Foto: Facebook / Mihaela Orban

Mihaela și Ludovic Orban au împreună un copil. Tudor Andrei are 20 de ani și este student la Facultatea de Matematică din cadrul universității București. Anterior, fiul lui Orban a absolvit Liceul ”Gheorghe Șincai” din București.

Foto: Facebook / Mihaela Orban, Tudor Andrei (fiul premierului) și Ludovic Orban

“E aplecat spre ştiinţele exacte, fizică, matematică, chimie… E şi în zona informaticii, dar spune că nu vrea să stea toată viaţa în faţa unui computer şi nu vrea să meargă spre IT. Mă bucur că învaţă, că e serios. L-am crescut foarte liber, l-am lăsat să dea cu capul de pragul de sus singur, nu l-am protejat. Am încercat să-i spun punctul de vedere. Nu am apelat la interdicţii, la pedepse, nici măcar nu l-am ameninţat că-l opresc. Au fost unele pedepse, dar neaplicat cu nervi, ci calm şi cu explicaţii. Am trecut de perioada asta, de la 15 ani nu am mai avut niciun motiv să-i aplic vreo pedeapsă. E pe propriile picioare, caută să-şi găsească rezolvări la toate problemele cu care se confruntă”, declara Ludovic Orban în 2017.

Cine este Ludovic Orban, premierul României

PremierulLudovic Orbana împlinit, luni, 58 de ani. Ziua de naștere a președintelui PNL a fost însă o zi obișnuită de lucru. Ludovic Orbaneste al optulea preşedinte post-decembrist al Partidului Naţional Liberal, membru PNL de mai bine de 25 de ani.

Ludovic Orbana fostnumit premier, de președintele Klaus Iohannis, în urma căderii Cabinetului Dăncilă, în octombrie 2019. Cabinetul său a fost învestit în data de 4 noiembrie 2019.

La 5 februarie, Guvernul Orban a fost demis, în urma unei moțiuni de cenzură inițiată de PSD. La data de 6 fabruarie, Iohannis l-a desemnat din nou premier.

Pe 25 februarie,Ludovic Orbanși-a depus mandatul de premier, iar Florin Cîțu a fostdesemnat. După ce acesta din urmă și-a depus și el mandatul, Orban a fost numit, din nou, în contextul crizei generate de coronavirus.

Pe 14 martie, Guvernul Orban 3 a fost învestit de Parlament. De atunci,Ludovic Orban, a cărei zi de naștere a fost luni și pe care a ales să și-o sărbătorească prin muncă, a rămas premierul României.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
23:56 - Artefacte de 3.000 de ani au fost descoperite în Bistrița-Năsăud. Au fost găsite într-unul dintre cele mai importante situri arheologice din țară
23:51 - Primarul din Sfântu Gheorghe, supărat că elevii deja au distrus mobilierul nou pus în școli: „Vor trebui să plătească părinții”
23:16 - Sfârșit tragic pentru primul urs polar văzut în Islanda din 2016. Animalul a fost împușcat de poliție
23:14 - Marcel Boloș: Majorările de salarii au avut impact pe buget. Știu că pare destul de ciudat că au crescut încasările la buget, dar în același timp s-a mărit și deficitul / Care este explicația
22:54 - Mii de animale și-au pierdut viața în urma inundațiilor din Galați și Vaslui. Care este bilanțul
22:31 - Câți bani primim de la UE pentru pagubele generate de inundații. Ciucă: „România nu a fost reprezentată de către premierul Ciolacu la întâlnirea crucială”
22:28 - Un salvamar a fost amendat cu 1.000 de euro pentru că a salvat o femeie de la înec. Ce s-a întâmplat de fapt
21:58 - Oana Florea (PSD): Eu nu îl văd pe Klaus Iohannis în Parlament. Cum ar putea el să intre în lift cu 5 senatori odată sau să stea în bancă? S-ar potrivi la Comisia de turism, Comisia de sport, dacă ar veni la birou (VIDEO)
21:54 - Mihaela Popa (România Renaște), despre „amendamentul Iohannis”: „Sunt lucruri care atentează la democrație și asta e poate cel mai grav când faci o lege pentru un om” (VIDEO)
21:54 - Românii au intrat pe piața imobiliară dintr-o țară din Africa. Pot câștiga 3.000 de euro lunar din chirie