Seat Leon 2013 este aici. Primele imagini cu noul hot-hatch apar pe internet (FOTO)

Foto: Worldcarfans.com

A treia generație Seat Leon este aici. Imagini ale popularului hot-hatch Seat au apărut online deși nu au fost deocamdată făcute publice oficial de producător. Ele prezintă Seat Leon 2013 din toate unghiurile, atât în versiunea standard cât și în cea sport FR.

Design-ul noului Leon este inspirat din conceptul IBE Coupe prezentat la Salonul Auto Paris 2010, cu un stil foarte bine primit la vremea respectivă, care a fost însă ”îmblânzit” în cazul versiunii de serie. Modelul sport FR se diferențiază de cel standard prin barele față / spate modificate, jantele din aliaj și inscripțiile FR atât la interior cât și la exterior.

Noua generație Leon are la bază aceeași platformă MQB utilizată de noul Audi A3 și de următorul Volswagen Golf, prin urmare, scrie Worldcarfans.com, sunt așteptate și aceleași motorizări. Printre acestea se numără mai multe unități pe benzină și diesel, ba chiar se vehiculează și posibilitatea unui hibrid tip plug-in, care ar trebui să apară în anul 2014. 


Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
16:37 - Nicolae Ciucă: Ciprian Ciucu e o revelație a alegerilor locale, un model pentru ceea ce înseamnă administrația publică de calitate
16:29 - O companie aeriană vinde mămăligă cu brânză la plic. Câți bani trebuie să plătești pentru a mânca preparatul, la înălțime
16:17 - Ce a pățit Anca Țurcașiu, la una dintre probele de la Asia Express. Vedetei nu i-a venit să creadă: „Eu chiar am o problemă”
16:17 - Un profesor de engleză din Bucureșt, cercetat. Ar fi violat, corupt și agresat sexual o minoră
16:17 - Gigi Becali, scandalizat după ce Luțu i-a arătat Instagramul: „Când am văzut femei, femei, femei, i-am zis ‘Du-te, bă, de aici!’ și i-am aruncat telefonul”
16:08 - Newsweek: Cine e vicecampionul olimpic la tir ce a devenit solist de operă? Depresia l-a făcut să piardă aurul
16:06 - Barbecue uriaș organizat în ultima zi a Regelui Charles și a Reginei Camilla în Australia. A fost prima călătorie în străinătate a monarhului britanic de lungă durată după diagnosticarea cu cancer
15:57 - SUA ar fi împiedicat un atac armat în Ungaria. Șase tineri reținuți în fața unui bar din Budapesta
15:44 - Marian Rasaliu: Exclus ca PSD să aibă o relație preelectorală cu AUR-ul lui George Simion. Am convingerea că, arătând așa sondajele, Marcel Ciolacu va câștiga inclusiv turul 2 (VIDEO)
15:39 - Zece tone de deșeuri urmau să fie arse ilegal într-o comună din Dâmbovița. Autoritățile au aplicat operațiunea Jupiter