Dan Bittman, poziție fermă în contextul COVID-19: „Nu este atât de letal precum pare” (VIDEO)

Dan Bittman, poziție fermă în contextul COVID-19: „Nu este atât de letal precum pare  (VIDEO)

Dan Bittman și Bogdan Stanoevici se numără printre persoanele publice puternic afectate de măsurile restrictive impuse în timpul pandemiei de coronavirus. Cei doi artiști admit existența virusului, dar cred că guvernele exagerează cu măsurile de restricție.

Toate concertele din agenda lui Dan Bittman au picat. În opinia renumitului artist, criza de COVID-19 nu se compară cu epidemia din anii ’60.

„Aș putea să fabulez în neștiința mea și în prostia mea foarte mult de acum încolo. Nu știu dacă aș putea spune cine a pus în scenă acest virus. Eu cred că există. Dar nu vreau să se uite că în timpul virusului coreean, în anii 1968 – 1969 s-a ținut festivalul la Woodstock. În acel an au murit 200.000 de oameni doar în SUA și nu erau niciun fel de măsuri de protecție, nu s-a întâmplat nimic, nu s-a oprit arta, economia, teatrele șamd”, a declarat Dan Bittman în exclusivitate pentru B1.

„În acest moment, cu ajutorul anumitor factori, se face panică la nivel mondial despre un virus care există, dar care nu este atât de letal precum pare. În cazul unei pandemii, ar fi trebuit să existe morți pe stradă. Nu ar fi loc unde să-i bage în spitale. Toate știrile încep cu ‘au murit doi-trei oameni”, nu cu ‘s-au recuperat 10.000 de oameni’. Tot timpul se încearcă să se mențină această frică, nu știu de ce”, a precizat membrul trupei Holograf în exclusivitate pentru B1 TV.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Dan Bittman: „Dacă mai durează, ne vom dispersa”

Totodată, Dan Bittman a subliniat situațiatensionată la nivel global și atrage atenția asupra necesității unui nou tip de leadership politic.

„Avem nevoie, omenirea are nevoie de un alt tip de lideri, alt gen de leadership, lideri mult mai iubitori de oameni, care să nu se dedice doar banului, pentru că a ajuns să ne distrugă moral pe toți (…) Tot ce se poate este să înceapă un nou război America contra Asia. Deja sunt prea multe amenințări.

Dacă lucrurile durează și vom fi scoși din acțiune mai bine de un an (n.r. – artiștii), ne vom dispersa, ne vom autodistruge. Nu avem ce să facem, avem familii, copii de întreținut. Mai devreme sau mai târziu, va trebui să te reorienteze”, a mai declarat cântărețul.

Bogdan Stanoevici: „Lumea va fi cu totul alta”

În opinia actorului Bogdan Stanoevici, omenirea se află într-un moment de cumpănă.

„Este evident că se întâmplă ceva la nivel mondial. Părerea mea este că noi suntem deja în al treilea razboi mondial, care nu este clasic. Economiile tuturor statelor au fost distruse. Ori liderii acestor state sunt inconștienți, ori depinde de cineva. Știm că băncile controlează economia.

Este evident că lucrurile se vor schimba. Există două categorii de oameni. Globaliștii – Bill Gates, Soros și familia suveraniștlor, unde Trump și Putin și-au dat mâna. Lumea va fi cu totul alta. Mondializarea COVID-19 și-a luat o mare palmă”, a declarat Bogdan Stanoevici la B1 TV.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
21:27 - Doctorița din Suceava, care a luat mită de 280 de ori de la bolnavi de cancer, condamnată la închisoare cu executare. Câți ani va sta în pușcărie
21:17 - Ambasadorul României la ONU: Acțiunile Rusiei față de centralele nucleare civile ucrainene rămân profund îngrijorătoare. Acestea cresc gradul de risc al unui accident sau incident nuclear
21:16 - Ce sunt nevoiți să facă românii, urgent, dacă vor primi mesaje RO-Alert, că trebuie să evacueze locuințele în cazul unor viituri. Ce anume trebuie să conțină „bagajul de urgență”
21:02 - Care sunt cele două ingrediente secrete pe care bucătăresele din Maramureș le pun în murături? Trucul pentru murături delicioase
20:54 - ANM anunță „o vreme mai caldă decât în mod normal” în următoarele zile. Zonele în care sunt așteptate fenomene de instabilitate atmosferică (VIDEO)
20:36 - Daniel Buda (PNL): Cu siguranță, Klaus Iohannis are o experiență care poate să fie folositoare relațiilor internaționale ale României (VIDEO)
20:34 - Toni Greblă, despre adresa PNL privind candidatura lui Iohannis: BEC se va pronunța joi asupra lămuririlor solicitate / AEP rămâne neutră și nu va intra într-o dispută politică (VIDEO)
20:25 - Cum sunt atrași turiștii pe litoral în această perioadă? „Ne place, e liniște”
20:18 - Apele Române: O parte din viitură va fi atenuată în Serbia. Debitele vor putea să fie tranzitate în siguranță pe sectorul românesc al Dunării (VIDEO)
20:15 - Trei români se află pe lista Europol a celor mai periculoși infractori. Cine sunt aceștia și ce infracțiuni au comis