CORONAVIRUS | Radu Banciu: Madagascarul e la originea revenirii la normalitate a umanității, după o descoperire absolut fulminantă / Alte două știri uluitoare vin din China și Danemarca (VIDEO)

CORONAVIRUS | Radu Banciu: Madagascarul e la originea revenirii la normalitate a umanității, după o descoperire absolut fulminantă / Alte două știri uluitoare vin din China și Danemarca (VIDEO)

Radu Banciu a comentat, în ediția de marți seară a emisiunii Lumea lui Banciu, trei știri din presa internațională: președintele din Madagascar pretinde că ei au găsit leacul pentru coronavirus, doi medici infectați din China s-au remarcat printr-un simptom chiar neobișnuit al bolii, iar în Danemarca un oficial al Sănătății le-a recomandat oamenilor să facă amor des. Cât despre România, Banciu a remarcat bâljbâialaautorităților de aici.

Madagascar, China și Danemarca, țări în care „lucrurile se mișcă”

Radu Banciu a povestit trei situații din Madagascar, Danemarca și China care au atras atenția presei internaționale.

„În alte țări lucrurile se mișcă. Aș începe cu Republica Madagascar, care a intrat în atenția românilor după cazul Radu Mazăre. Ei bine, din Madagascar vine o știre uluitoare: șeful statului, care e un băiețaș, i-am putea spune ”nene”, s-a prezentat la televizor cu două sticle de brifcor în mână, un fel de băuturică pe bază de plante, considerând el că acesta e remediul pentru coronavirus. Mai mult, el pretinde că s-au vindecat două persoane. De joi, băutura devine obligatorie pentru cei care se întorc la școli. El spune că licoare există pentru toți și că Statele Unite sunt interesate să cumpere. Iată că Madagascarul este la originea revenirii la normalitate a umanității, după această descoperire absolut fulminantă. Știți cât au durat cercetările ca să se demonstreze că această băutură e tămăduitoare? Două zile. Opoziția îl critică, evident, ca peste tot. În Madagascar, ridicolul nu ucide.

În China, țara care a declanșat această isterie, doi medici care s-au îmbolnăvit, din galbeni s-au făcut negri!

Asta înseamnă că, într-adevăr, această boală este dată dracului! Uluitor, bă! Cum ar fi să-l vedem pe domnul Vela ieșind așa după o cură de asta de la „Matei Balș” sau pe Pimen, care e acum bine-mersi? Incredibil, bă…

A treia țară care ne-a întins un pic corzile vocale e Danemarca. Aici, directorul general al Autorității pentru Sănătate, deci un fel de Raed Arafat, i-a îndemnat pe oameni să facă sex la greu, că e sănătos. Se poate ieși și din izolare! Imaginați-vă ce s-ar întâmpla în această Românie neemancipată dacă ne-ar spune Raed Arafat așa ceva la televizor? Vă dați seama unde suntem noi față de Danemarca?”, a afirmat acesta.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Radu Banciu: Ne grăbim cu măsurile de relaxare

Radu Banciu a mai afirmat că i se par iraționale discuțiile despre relaxarea măsurilor de restricție după 15 mai, dat fiind că oricum mai e mult până atunci și acestea nu fac decât să nemulțumească o parte a populației.

Bâjbâială enormă și în declarațiile pe care le-am auzit astăzi (marți). În primul rând graba, dar aici o înțeleg și o pun pe seama plictiselii. Ne tot învârtim într-un spațiu din ăsta îngust și în fiecare zi debităm altceva. Eu spun că ne grăbim cu măsurile de relaxare. Până pe 15 mai mai este o veșnicie, fraților! Mai sunt trei săptămâni până atunci. De ce să ne stricăm de acum cheful să spunem ”o să fie așa, o să fie așa”, iar pe unii îi mulțumește și pe alții nu. Mi se pare irațional. Mai apoi, se vorbește pe prea multe voci. Asta a lui Streinu Cercel, care nu era un personaj de încredere și acum devine un aiurit la scară internațională… Nu avem, este evident, niciun specialist în medicină care să vorbească la televizor. O fi medici de calitate în România, nu pot să spun că nu, dar nu e niciun specialist în România dintre cei care vorbesc la televizor. Aici am luat o plasă extraordinară. Sunt informații proaste, contradictorii, care nu merită nici doi bani”, a afirmat Radu Banciu.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`