Richard Quest a anunțat că a fost diagnosticat cu coronavirus. Mesajul jurnalistului CNN

Richard Quest a anunțat că a fost diagnosticat cu coronavirus. Mesajul jurnalistului CNN

Marea Britanie este unul dintre cele mai afectate state europene de coronavirus, iar pradă acestui virus i-au căzut chiar și oameni cunoscuți ai țării.
După premierul Boris Johnson și Prințul Charles, și jurnalistul CNN Richard Quest a anunțat pe rețelele sociale că a fost diagnosticat cu COVID-19.

Prezentatorul “Quest Means Business“, Richard Quest , infectat cu noul coronavirus

Prezentatorul, o figură emblematică a postului CNN şi cunoscut în întreaga lume grație programului “Quest Means Business“, a anunțat pe Twitter că este purtător al coronavirusului.

Richard Quest a declarat că are o formă ușoară a coronavirusului, dar îi sfătuiește pe oameni să stea izolați în case pentru a nu se infecta.

„Am coronavirus. Sunt binecuvântat că am simptome ușoare, doar o tuse. Gândurile și rugăciunile mele merg la cei mai puțin norocoși. Stați acasă, protejați viața”, a scris Quest pe Twitter.

Richard Quest a anunțat că a fost diagnosticat cu coronavirus

Richard Quest, după ce a fost diagnosticat cu coronavirus: Totul a pornit de la o tuse

Prezentatorul CNN a povestit că în weekendul ce tocmai a tercut a început să tușească. Atunci s-a gândit că ar fi putut intra în contact cu o persoană infectată cu coronavirus și a cerut să fie testat.

Rezultatula fost unul pozitiv, dar se simte norocos că a depistat la timp și că are o formă ușoară a COVID-19.

Potrivit acestuia, nu are febră sau dificultăți de respirație, iar medicii i-au dat asigurări că se va recupera complet.

„Am început să tușesc puțin în weekend, așa că am făcut un test și am fost diagnosticat cu coronavirus. Am fost testat pozitiv pentru COVID-19. Sunt norocos că nu am simptomele pe care le au alții – nu am febră, nu am probleme de respirație. Chiar sunt foarte norocos. Medicii spun că mă voi reface complet și sunt pe drumul cel bun. E un caz în care rămâi calm și mergi mai departe”, a spus Richard Quest.

Prim-ministrul Regatului Unit a avut și el diagnosticat cu coronavirus

Amintim că premierul Boris Johnson, în vârstă de 55 de ani, a fost diagnosticat cu COVID-19 la începutul acestei luni. Boala a debutat cu simptome ușoare, dar după câteva zile, Johnsona ajuns la spital în stare gravă. Acesta a manifestat probleme respiratorii și a fost internat la secția de terapie intensivă a Spitalului St Thomas din Londra.

După o săptămână, premierul britanic s-a simțit mult mai bine și a fost externat. Medicii i-au prescris însă recuperare acasă și repaus, astfel că nu și-a reluat imediat activitățile politice.

Prințul Charles, confirmat, de asemenea, cu COVID-19

Prințul Charles de Wales a fost testat pozitiv pentru noul coronavirus, pe 25 martie 2020, prezentând simptome ușoare ale infectării și având „o stare de sănătate bună”, după cum se arăta la vremea respectivă într-un comunicat al biroului de presă de la Clarence House, reşedinţa regală din Londra.

După ce a încheiat perioada de autoizolare, moştenitorul tronului britanic în vârstă de 71 de ani a declarat că se simte norocos că a avut doar „simptome relativ uşoare”.

„Acum mă aflu de cealaltă parte a baricadei reprezentate de această boală, dar tot într-o stare de distanţare socială şi izolare general. Aşa cum am învăţat cu toţii, aceasta este o experienţă ciudată, frustrantă şi dezolantă, când prezenţa familiei şi a prietenilor nu mai este posibilă, iar structurile normale ale vieţii noastre sunt dintr-o dată eliminate”, a declarat Prințul Charles, într-un mesaj video.

MEsajul Prințului Charles după ce a fost diagnosticat cu COVID-19

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
08:18 - Armata israeliană l-a ucis pe unul dintre cei mai importanți lideri Hezbollah
23:56 - Artefacte de 3.000 de ani au fost descoperite în Bistrița-Năsăud. Au fost găsite într-unul dintre cele mai importante situri arheologice din țară
23:51 - Primarul din Sfântu Gheorghe, supărat că elevii deja au distrus mobilierul nou pus în școli: „Vor trebui să plătească părinții”
23:16 - Sfârșit tragic pentru primul urs polar văzut în Islanda din 2016. Animalul a fost împușcat de poliție
23:14 - Marcel Boloș: Majorările de salarii au avut impact pe buget. Știu că pare destul de ciudat că au crescut încasările la buget, dar în același timp s-a mărit și deficitul / Care este explicația
22:54 - Mii de animale și-au pierdut viața în urma inundațiilor din Galați și Vaslui. Care este bilanțul
22:31 - Câți bani primim de la UE pentru pagubele generate de inundații. Ciucă: „România nu a fost reprezentată de către premierul Ciolacu la întâlnirea crucială”
22:28 - Un salvamar a fost amendat cu 1.000 de euro pentru că a salvat o femeie de la înec. Ce s-a întâmplat de fapt
21:58 - Oana Florea (PSD): Eu nu îl văd pe Klaus Iohannis în Parlament. Cum ar putea el să intre în lift cu 5 senatori odată sau să stea în bancă? S-ar potrivi la Comisia de turism, Comisia de sport, dacă ar veni la birou (VIDEO)
21:54 - Mihaela Popa (România Renaște), despre „amendamentul Iohannis”: „Sunt lucruri care atentează la democrație și asta e poate cel mai grav când faci o lege pentru un om” (VIDEO)