Soția lui Crin Antonescu: Traian Băsescu este un om politic curajos, mult peste nivelul PDL

Soția lui Crin Antonescu: Traian Băsescu este un om politic curajos, mult peste nivelul PDL
Foto: valean.eu

Europarlamentarul Adina Vălean, soția președintelui interimar Crin Antonescu, a declarat, marți, că Traian Băsescu drept un om politic curajos, de o calitatea mult superioară celor din PDL, arată Q Magazine.

Preşedintele Băsescu este un om politic curajos şi, în orice caz, de o calitate mult superioară PDL, aş spune chiar în antiteză cu cea a colaboratorilor lui din PDL„, a spus Vălean

Aceasta a adăugat că nu se aștepta ca deciziile CCR să fie și logice, referindu-se la Legea referendumului, care în opinia ei ar fi trebuit să aibă o simetrie, între felul în care Băsescu a fost ales și felul în care poate fi demis.

Decizia aşteptată de la Curtea Constituţională în ceea ce priveşte Legea Referendumului o privesc din punct de vedere logic. Pentru mine, care sunt legiuitor, e drept, în politica europeană, nu m-aş fi gândit niciodată să fac o astfel de propunere legislativă, în care să nu existe această simetrie între felul în care cineva este ales – mă refer la numărul de voturi sau ca majorităţi – şi felul în care poate fi demis. Eu cred că aşa ar trebui să arate legea referendumului: majoritatea celor care doresc să se exprime în legătură cu un anumit subiect să poată hotărî. Dar aceasta este doar viziunea mea, nu mă aştept din partea Curții Constituţionale să fie neapărat logică”, a încheiat Adina Vălean.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`