CORONAVIRUS: Încă un deces în România. A 25-a victimă din județul Suceava. Bilanțul, la nivel național, ajunge la 69 de morți

CORONAVIRUS: Încă un deces în România. A 25-a victimă din județul Suceava. Bilanțul, la nivel național, ajunge la 69 de morți
Foto: pixabay.com

Încă un român contaminat cu noul coronavirus a murit.Este vorba e un bărbat de 56 ani, cunoscut cu afecțiuni psihiatrice, care locuia singur. Bărbatul a murit la domiciliul său, din județul Suceava.

Decesul bărbatului a fost constatat de către personalul ambulanței în data de 26 martie. Probele au fost recoltate de către serviciul de medicină legală în aceeași dată. Rezultatul pozitiv al testului a fost primit, marți, 31 martie.

Astfel, bilanțul deceselor ajunge la 69, aceasta fiind a 25-a victimă din județul Suceava.

VEZI AICI LISTA ACTUALIZATĂ DESPRE VICTIMELE COVID-19 DIN ROMÂNIA

VEZI AICI LISTA ACTUALIZATĂ A JUDEȚELOR DIN CARE PROVIN VICTIMELE

La ora transmiterii acestei știri, în România sunt confirmate 2.109 cazuri de infecție cu noul coronavirus.593 dintre acestea sunt confirmate în județul Suceava.

Totodată, la nivel naționalsunt contaminate cu noul coronavirus 285 decadre medicale, 181 dintre acestea fiind din Suceava.

În acest context, autoritățile au adoptat o nouă ordonanță militară prin care municipiul Suceava și alte olocalități limitrofe au fost plasate în carantină. Localitățile în cauză suntAdâncata, Salcia, Ipotești, Moara, Șcheia, Pătrăuți și Mitocu Dragomirnei.

Instituirea carantinei înseamnă că în această perioadă pot intra și ieși din zona carantinată doar persoanele care efectuează transportul mărfurulor, sau celecare nu locuiesc în zonă, dar desfășoară activități economice, în domeniul securității naționale, judiciar, servicii de utilitate publică, agricultări, comunicații, transporturi.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`