Liviu Dragnea: Structurile de campanie au fost reactivate pentru referendum. PSD, PNL și PC vor organiza mitinguri în comun

Liviu Dragnea: Structurile de campanie au fost reactivate pentru referendum. PSD, PNL și PC vor organiza mitinguri în comun
Foto: politicalocala.ro

Secretarul general al PSD, Liviu Dragnea, a informat, luni, că toate structurile de campanie pentru referendumul care ar putea decide suspendarea lui Traian Băsescu au fost reactivate, precizând că mitingurile vor fi organizate de PSD, PNL și PC în comun, arată Mediafax.

Am decis să se reactiveze toate structurile de campanie electorală, până la nivel de structuri teritoriale, secţii de vot şi mai jos decât secţiile de vot, toţi militanţii. Toată structura care a funcţionat în campania electorală la locale este începând de mâine reactivată (…) Campania va fi făcută în comun, mitingurile în comun, iar în interiorul judeţelor PSD, PNL şi PC vor lucra împreună aşa cum au lucrat şi la locale„, a spus Dragnea.

Acesta a mai spus că mesajele de campanie ale USL vor fi finalizate marți, urmând a fi organizate circa opt mitinguri la nivelul întregii țări. Dragnea a încheiat spunând că PSD a comandat un sondaj privind suspendarea președintelui, care arată că 65-66% din cei care declară că merg la vot vor vota în favoarea demiterii.

Am comandat un sondaj, spre sfârşitul săptămânii vom avea primele rezultate, rezultatele finale. Din rezultatele parţiale ceea ce vine şi la noi este cam în jur de 65-66% din cei care declară că merg la vot vor demiterea preşedintelui„, a încheiat Liviu Dragnea.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`