CORONAVIRUS. Un sucevean revenit recent din Italia, care se plimba pe străzi cu 30 de papagali şi un câine, băgat în carantină

CORONAVIRUS. Un sucevean revenit recent din Italia, care se plimba pe străzi cu 30 de papagali şi un câine, băgat în carantină
foto: Pixabay

Un suceveanrecent întors din Italia a fost prins de polițiști în timp ce se plimba pe stradă cu 30 de papagali și un câine.

Bărbatul a fost săltat imediat de oamenii legii și plasat în carantină.

Amintim că Suceava e cel mai mare focar de coronavirus de pe teritoriul României. Numărul persoanelor infectate aici este de aproximativ 200, medici și pacienți.

Ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, a declarat pentru B1 TV că Suceava e unul dintre cele mai fierbinți locuri din România și se încearcă limitarea focarului. (Detalii AICI)

„Facem apel încă o dată către cetăţeni să respecte restricţiile de deplasare şi să apeleze la completarea declaraţiilor pe propria răspundere doar în situaţiile limitativ prevăzute. Sperăm ca toată lumea să înţeleagă că aceste măsuri sunt în interesul nostru, al tuturor, şi al celor dragi nouă. Ca poliţişti ne facem datoria şi încercăm să înţelegem toate situaţiile şi să le abordăm profesionist, dar şi uman”, transmit purtătorul de cuvânt al IPJ Suceava, potrivit Agerpres.

Amintim că, până vineri, pe teritoriul României, au fost confirmate 1.292 de cazuri de persoane infectate cu virusul COVID – 19 (coronavirus). Dintre cele 1.292 de persoane confirmate pozitiv, 115 au fost declarate vindecate și externate.24 de persoane diagnosticate cu infecție cu COVID-19 și cu boli cronice preexistente, internate în spitale din Craiova, București, Iași, Suceava, Arad, Bacău, Cluj, Timișoara și Neamț, au decedat. (DetaliiAICI)

Urmăriți B1TV.ro și pe
`