Eugen Tomac: ‘PMP nu este în război politic cu nimeni. Măsurile pe care le propunem sunt soluţii prin care venim să ajutăm Guvernul’

Eugen Tomac: 'PMP nu este în război politic cu nimeni. Măsurile pe care le propunem sunt soluţii prin care venim să ajutăm Guvernul'

Președintele PMP, Eugen Tomac, a declarat, marți, că măsurile pe care partidul pe care îl conduce le propune sunt soluţii de susţinere a Guvernului şi nu de criticare a lui.

PMP nu este în război politic cu nimeni’, a spus Tomac , în deschiderea şedinţei online a Consiliului Executiv Naţional al partidului.

Amintim că Tomac i-a trimis o scrisoare prim-ministrului Ludovic Orban în care îi cere să ia măsuri ferme pentru protecția medicilor și a personalului medical din România. (Scrisoarea poate fi itită integral AICI)

„Începând de ieri, România a intrat în zona de ţară cu profil galben, deci suntem în zonă de risc pentru că avem peste 500 de cazuri confirmate oficial. Este important să înţelegem un lucru esenţial: nu suntem în război politic cu nimeni. Toate măsurile pe care le vom propune în următoarea perioadă sunt soluţii prin care venim să ajutăm Guvernul, statul, nicidecum să-l criticăm. Nu există decât un singur inamic la ora actuală – coronavirus”, a mai spus Tomac.

El a făcut referire la persoanele ”inconştiente”, care refuză să stea în casă.

„Sunt câteva milioane de români care au înţeles mesajul societăţii: stăm în casă. Dar câteva milioane de români sunt indiferenţi, inconştienţi, iresponsabili şi pe aceştia trebuie să-i băgăm cu forţa în casă. Nu există dublu standard, unii sunt deştepţi şi alţii sunt mai slabi de înger şi stau în casă”, a afirmat liderul PMP.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`