Băneasa Shopping City îşi întrerupe activitatea în perioada 23 martie – 16 aprilie, ca măsură de prevenție. E primul mall din România care ia o astfel de hotărâre

Băneasa Shopping City îşi întrerupe activitatea în perioada 23 martie – 16 aprilie, ca măsură de prevenție. E primul mall din România care ia o astfel de hotărâre
Foto: Băneasa Shopping City / Facebook

Băneasa Shopping City a anunțat că-și suspendă activitatea în perioada 23 martie – 16 aprilie, pentru a proteja clienții, angajații și, de altfel, toată comunitatea, de răspândirea noului coronavirus. Este primul mall din România care ia o astfel de decizie.

„Băneasa Shopping City, angajaţii retailerilor precum şi echipa centrului comercial formează o comunitate pe care o respectăm şi a cărei siguranţă şi sănătate au devenit în prezent obiective capitale. Este o situaţie fără precedent pentru noi. În toată activitatea noastră nu am fost nevoiţi să luăm o decizie similară, însă evenimentele recente şi momentele dificile cu care societatea se confruntă, ne obligă la responsabilitate”, a declarat Arthur Popa, CEO al Băneasa Shopping City.

Oficialii au insistat că sănătatea şi siguranţa oamenilor sunt o prioritate permanentă.

„Este decizia noastră voluntară să dispunem suspendarea temporară a centrului comercial, în perioada 23 martie-16 aprilie 2020 sau până când starea de urgenţă instaurată de autorităţi va fi ridicată. Excepţie de la această măsură face hypermarketul Carrefour care va avea program ca şi până acum, între orele 08.00-22.00 şi farmaciile care vor avea program de funcţionare normal, între orele 10.00-22.00”, mai transmit reprezentanții mallului.

Băneasa Shopping City are peste 350 de magazine.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`