CORONAVIRUS | Grupul Michelin închide temporar fabricile din Spania, Italia şi Franţa

CORONAVIRUS | Grupul Michelin închide temporar fabricile din Spania, Italia şi Franţa

Producătorul de anvelope Michelin a luat decizia de a închide temporar fabricile din Italia, Spania şi Franţa, începând de marți, 17 martie, în contextul epidemiei de coronavirus.

„Grupul Michelin a decis ieri să închidă pentru minimum o săptămână facilităţile industriale aflate în ţările cele mai afectate din Europa. În funcţie de evolluţia situaţiei, stoparea activităţii poate fi extinsă şi se poate extinde şi către alte facilităţi din Europa”, a transmis compania printr-un comunicat, transmite Ziarul Financiar.

În România, compania are 940 de oameni care lucrează în Bucureşti şi încă 3.500 de persoane în cele două fabrici din Zalău şi în fabrica din Floreşti, jud. Prahova, potrivit aceleiași surse.

Italia rămâne în continuare cea mai afectată ţară, cu 3.497 de cazuri noi înregistrate în ultima zi și un total de 21.157 de cazuri şi 1.441 de decese, urmată de Spania, cu 1.522 de cazuri raportate doar duminică laOMSși cu un total de 5.753 de îmbolnăviri.

Franța a intrat în faza a treia a epidemiei de coronavirus și, în ciuda anticipării și pregătirii, spitalele sunt total depășite

Urmăriți B1TV.ro și pe
`