CORONAVIRUS | De acum, firmele de livrat mâncare lasă comanda ÎN FAȚA UȘII CLIENȚILOR

CORONAVIRUS | De acum, firmele de livrat mâncare lasă comanda ÎN FAȚA UȘII CLIENȚILOR

Ca o măsură de luptă împotriva răspândirii coronavirusului, începând de vineri, 13 martie, Takeaway.com va livra comenzile fără contact fizic.

Mai exact, curierii vor lăsa mâncarea de la toate restaurantele din platformă, în fața ușii clienților, măsură aplicată în toată Europa.

„Cele de mai sus se adaugă măsurilor de siguranță deja implementate. În ultimele săptămâni, Takeaway.com a oferit instrucțiuni de sănătate și siguranță tuturor angajaților și șoferilor, iar membrii personalului sunt instruiți special în măsuri preventive corecte, precum și să raporteze situații suspecte. Compania distribuie, de asemenea, echipamente igienice în rândurile curierilor proprii, cum ar fi dezinfectantele de mâini.

Takeaway.com lucrează cu restaurantele partenere pentru a ne asigura că toate măsurile recomandate de sănătate și siguranță sunt implementate și respectate, în interesul clienților, al angajaților și al curierilor”, au anunţat reprezentanţii platformei.

Pe de altă parte, Foodpanda, o altă aplicaţie de livrări, a anunțat că va bloca zonele de carantină sau alte zone clar delimitate de către autorități ce se află în aria de livrare, pentru protecția curierilor.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`