Soţia lui Dan Bittman, primele declaraţii cu privire la despărţire! Ce face Liliana Ştefan după ce solistul de la Holograf a părăsit domiciliul conjugal şi s-a mutat cu Monica Odagiu

Soţia lui Dan Bittman, primele declaraţii cu privire la despărţire! Ce face Liliana Ştefan după ce solistul de la Holograf a părăsit domiciliul conjugal şi s-a mutat cu Monica Odagiu

Dan Bittman s-a mutat recent alături de noua lui iubită, Monica Odagiu, într-un cartier de lux din apropierea parcului Herăstrău, relatează Libertatea.ro.

După ce marea veste a făcut înconjurul presei tabloide era de aşteptat ca soţia artistului să ofere o recţie. Se pare că mama celor trei copii, Liliana Ştefan, ştia despre aventura dintre Bittman şi blondina de 24 de ani, însă a aşteptat şi a sperat că povestea adolescentină de dragoste se va încheia. Bittman nu era la prima abatere în relaţia cu Liliana Ştefan, motiv pentru care mama copiilor săi a preferat să îşi vadă de afaceri şi de creşterea celor mici. „Pe Liliana nu ai cum să o minți, o știe tot showbiz-ul, iar vorbele umblă. Însă, și de data aceasta a zis că e mai bine să-și vadă de business și de cei trei copii, crezând că Dan se va liniști, așa cum a făcut-o și în repetate rânduri. Să fim serioși, nu este pentru prima dată când lui i se aprind călcâiele pentru altcineva.”, au declarat surse apropiate ale cuplului pentru Impact.ro.

Totuşi, se pare că Liliana Ştefan nu se aştepta ca solistul trupei Holograf să se îndrăgostească atât de tare de blondina cu 33 de ani mai tânără. Şi mai mare a fost dezamăgirea şi durerea când a realizat că Bittman s-a mutat cu femeia cu care avea o relaţie de 3 ani. „Însă, cu siguranță, Liliana nu se aștepta ca cel cu care împarte patul de 29 de ani să se îndrăgostească de o altă femeie. Mai ales de una cu 33 de ani mai tânăra. Este stupid. Liliana nu va declara nimic, niciodată, pentru că este o mare doamnă, o femeie în adevăratul sens al cuvântului. Suferă, dar nu va intra niciodată în mocirlă”, au declarat surse apropiate ale Lilianei Ştefan pentru publicaţia citată anterior.

Dan Bittman şi Monica Odagiu s-au apropiat după ce au colaborat pentru piesa „Stau cu picioarele în apă rece”, pe care au lansat-o în 2016.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`