Valeriu Steriu (PSD): ‘Nu ne temem de Nicușor Dan la Primăria Capitalei’

Valeriu Steriu (PSD): 'Nu ne temem de Nicușor Dan la Primăria Capitalei'

Deputatul PSD Valeriu Steriu susține că social-democrații nu se tem de candidatura lui Nicușor Dan la Primăria Capitalei, chiar dacă beneficiază de susținereaPNL.

Steriu consideră că actualul edil, Gabriela Firea, poate învinge pe oricine în această cursă.

„Nu ne temem, efectiv, problema este mai degrabă în partea actualei Opoziții, de a-și identifica după multe luni un candidat care cât de cât să nu-i facă de râs. Am văzut că de aproape trei luni au făcut măsurători, în toate formele, cei de la PNL și în final au găsit candidatul USR-ului pentru această poziție, provocând daune serioase în negocierile pe care USR-ul le avea cu PLUS-ul”, a declarat Valeriu Steriu, vineri, la RFI.

PSD-istul afirmă, însă, că Nicușor Dan este peste orice alt candidat al PNL în sondaje, dar nu e la nivelul Gabrielei Firea.

„Cu siguranță, va avea un scor mai bun decât avea orice candidat al PNL-ului, pentru că nici unul nu depășea în sondaje, am văzut, în urmă cu câteva săptămâni, 10% și atunci au căutat o variantă de împrumut. Pot să vă spun doar că doamna Firea este pregătită să se bată cu orice candidat va aduce Opoziția”, a conchis Steriu.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`